De pe holurile liceului, la propria galerie

Sigur o știți pe Doamna Iuli: doamna aceea care ne salută călduros în fiecare dimineață și care ne încurajează înainte de diverse teste și chiar vine în timpul orei dacă o rogi ca să spună un: „Succes, copilași!”. Alții poate o știți de pe Facebook sau de pe TikTok sau ca persoana care v-a văzut mai mohorâți și v-a dat un sfat.

În orice caz, toată lumea o cunoaște și are aceeași părere despre dumneaei – o doamnă blândă și bună la suflet care ține la elevi. Dacă ați vorbit la un moment dat puțin mai mult cu dânsa, sigur știți că pictura și desenul sunt pentru dumneaei cea mai mare pasiune. Probabil în momentele ce au urmat v-a prezentat o parte dintre lucrările dumneaei și poate chiar ați rugat-o să vă facă un portret.

În fața desenului, Doamna Iuli nu obosește și cea mai multă inspirație o are la ore târzii în noapte. Atunci, se exteriorizează de lumea din jur, iar în timp ce desenează simte o fericire aparte, asemănătoare cu momentele când este cu copiii. De asemenea, Doamna Iuli are un mesaj pentru noi toți: „Puișorilor, să aveți vise, căci se vor îndeplini!”.

Dacă nu știți deja, Doamna Iuli va avea o expozitiție chiar mâine, 21 mai, la ARCUB. Haideți să mergem în număr cât mai mare și să o întâmpinăm cât de frumos putem!

Desigur, o puteți găsi pe Doamna Iuli și pe diverse rețele sociale: pe Facebook: Iuliana Buică (cont personal) & Iuliana Buică desene/picturi (pagina); Instagram @buica.iuliana, iar pe TikTok ca @iulianabuica67.

Text: Ștefan Marin
Grafică: Iuliana Buică
PR: Ana-Maria Stan
DTP: Alexia Mănica

Contact Us