La o cafea la Contego the Coffee Factory

–          conținut sponsorizat;

Grafică: Maria Dumitrescu

Tehnoredactor: Chiriac Daria

Din orice categorie ai fi, fie că lucrezi foarte mult, fie că îți place să îți petreci majoritatea timpului cu prietenii, cafenelele, în general, sunt cele mai accesibile locuri. Însă, când vorbim de București, cafeneaua pe care o alegi trebuie să îndeplinească mai multe criterii: să dispună de spațiu (mai ales în această perioadă), să aibă personal energic și dornic să ajute, o atmosferă care să te lase și să lucrezi, dar și să te relaxezi, dar nu în ultimul rand, să aibă cafea foarte bună. În zona centrală găsești o multitudine de cafenele gata să-ți ofere cât pot ele de mult, însă o cafenea care de ani buni oferă o paletă largă de avantaje este Contego the Coffee Factory. Pe lângă faptul că este un loc în care, tind să cred, măcar o dată a fost orice lăzărist, acolo poți regăsi mediul în care îți poți desfășura majoritatea activităților: să înveți, să scrii un proiect, să intri online într-o ședință, să ieși cu prietenii sau pur și simplu să-ți iei un moment de respiro. La toate acestea se adaugă și plăcerea de a savura o cafea bine făcuta, pe care nu ai cum să te abții să nu o pui pe un instastory. 

Vorbind particular de elevii din Lazăr, mulți dintre ei, ca într-un fel de tradiție, aleg să își petreacă timpul liber acolo. Când am intrat în Lazăr a fost inevitabil să nu aud: dupa ore rămâi în Coffee? Nici nu-i de mirare că acolo mi-am cunoscut și viitorii colegi, acolo s-au ținut câteva din întâlnirile bobocilor. Oferă o experiență completă, precum am zis. Cu timpul lucrurile s-au schimbat, am mers acolo mai mult să învăț și să-mi pot rezolva din treburi, am găsit o atmosferă liniștită și care parcă mă încuraja sa fiu productivă. Mai mult de atât, terasa care se află în spatele cafenelei îți inspiră un mediu de refugiu, în care știi că ești ferit de aglomerația de pe Regina Elisabeta. Personalul, cel puțin în cazurile mele, a fost amabil; la început, având nevoie de recomandări, mi-au oferit răspunsuri la toate întrebările. Așa mi-am ales și cafeaua preferată, acum e un loc familiar. Iar pentru persoanele care probabil fac ceva mai mult decât teme cu viața lor, Coffee Factory este locul perfect de lucru sau pentru ședințele de brainstorming în echipe. E retras, e calitativ și oferă o altfel de experiență. Jos e un instastory făcut din cafenea acum 2 ani, cei de la Coffee sunt pet-friendly și asta cred că spune multe.

Așa că, în spiritul tuturor celor menționate mai sus, pentru noi, echipa LZR, Coffee Factory rămâne un loc în care calitatea și bunăstarea sunt prioritizate; este un loc care o să rămână mult timp drept referință pozitivă.

Contact Us