CE SE ÎNTÂMPLĂ CU REVISTA?

2020 a prins peste 7 miliarde de oameni pe picior greșit. Am fost forțați să învățăm și să ne adaptăm constant în ultimele 6 luni. Unii ar putea spune chiar să ne reinventăm. Am fost nevoiți să căutăm soluții care nu păreau că se vor materializa vreodată, din cauza gravității problemelor.

Am testat. Am greșit. Am revenit. Acum facem echilibristică pe un pod care s-a transformat în frânghie și sperăm că o să ne iasă. De știut nu prea știm nimic, dar călcăm cu încredere, sperând că suntem pe drumul cel bun. În acest context inedit, am decis că Revista LZR trebuie să se folosească de această oportunitate pentru a avansa, nu a se scufunda. De aceea, credem că este momentul să ne reintroducem.

Suntem Revista LZR. De anul acesta, mai organizați, mai eficienți și puși pe treabă. Lucrurile scârțâiau de ceva timp și până acum am ales să le ignorăm. De data asta, ne-am întors la masa de proiectare și în loc să încercăm să mai facem un etaj unei case șubrede, ne-am dedicat ultimele 3 luni pentru a construi o fundație nouă și sănătoasă. Ne-am reorganizat intern, ne-am regândit direcția editorială și ne-am propus să revenim în avangarda editorialelor dedicate liceenilor din București și din România. Toată această muncă din background a fost dusă de o echipă nouă combinată cu o viziune fresh care are convingerea că noua Revistă LZR își va recâștigă publicul care ne-a susținut până acum și va educa noi generații prin relevanța conținutului. Într-o eră în care totul se bate pe atenția cititorilor noștri, ne propunem să dovedim că îl merităm mai mult ca niciodată.

La cât am dat din degete, e momentul să vă prezentăm concret ambițiile noastre de acum încolo. În online, Revista LZR va avea 10 rubrici de actualitate, cu informații clare, pe un site nou, ușor de accesat:

  1. LZR Insider – your go-to pentru tot ce se întâmplă în incinta Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”;

  2. LZR Interviews – interviuri cu persoane relevante sub forma de articol și podcast;

  3. LZR Educație – vă ținem la curent cu orice noutate legată de sistemul nostru de învățământ și nu numai;

  4. LZR Business – sfaturi și informații despre viața profesională și business-urile care ne țin în viață;

  5. LZR Opinii – locul unde editorii și redactorii noștri își dau frâu liber opiniilor personale despre ceea ce seîntâmplă în jurul nostru;

  6. LZR Evenimente – te ținem up to date cu evenimentele cool din oraș în fiecare săptămână;

  7. LZR Tech – articole din domeniul tehnologiei; 

  8. LZR Random – lucruri faine care nu se încadrează în tipar (de la meme-uri la debate-uri neobișnuite);

  9. LZR pe Teren & LZR Check-in – rubrică de explorare urbană cu locurile neobișnuite din țară alături de o listă actualizată în permanență cu locațiile cool de pierdut timpul prin București și prin țară;

  10. LZR Print – aici veți putea accesa edițiile de print ale Revistei LZR în format digital.

De asemenea, cel mai important, ne propunem să lansăm anul acesta două ediții în format fizic, că în vremurile bune, alături de voi. A trecut prea mult de la ultima revedere a comunității care s-a format în jurul acestei „reviste de liceu”. Normal, nu sunt singurele noastre planuri, dar restul le veți afla în curând.

Text: Udroiu Matei
Grafică: Ciorteanu Catrinel

Contact Us