Here’s to the fangirls.

Dacă știi deja ce înseamnă ultimul cuvânt, atunci există mari șanse să fii una dintre cele despre care o să-mi facă mereu plăcere să vorbesc. Și dacă nu știi, atunci dă-mi voie să-ți spun ce înseamnă.

Asta e pentru tine, cea care se bucură peste măsură când trupa ta de suflet vine cu un album nou, care oarecum se sincronizează cu tine indiferent de starea de spirit; pentru toți banii dați pe produse, bilete și pe costul suplimentar strâns încercând să rămâni la curent cu tot ce se întâmplă.

E pentru toate orele pe care le-ai petrecut vorbind despre artiștii tăi preferați, toate orele pe care le-ai umplut cu piesele lor, toate orele pe care le-ai rătăcit printre poze cu ei. E pentru tine și mica ta colecție de amintiri și dorințe.

Asta e pentru toate dățile în care te-au cuprins emoțiile live, pentru toate lacrimile vărsate în primul rând, pentru toate ploile întâmplătoare care au decis să-ți ruineze machiajul pe care ai stat mai mult decât de obicei, pentru toate momentele în care ai decis să sară pe ritm, în ciuda amorțelii.

E și pentru tine, cea care și-a dedicat o parte din timp învățând limbi noi doar pentru a fredona toate cuvintele, pentru a vorbi cu solistul trupei, pentru a-i înțelege versurile; e pentru tine cea care în momente de fericire trece de la o limbă la alta, deoarece cum altfel ai putea să le transmiți celorlalți cât de fericit ești?

Asta e pentru toate capodoperele care au ieșit din mâinile tale, pentru că sunt talentate. Toate desenele, toate cover-urile, toate videoclipurile, toate pozele, toate textele — într-o zi vor ajunge să strălucească la fel de tare ca pasiunea ta.

Asta e pentru tine. Îți mulțumim că asculți muzică bună și că ai încredere în viziunea artiștilor pe care îi apreciezi. Le susții visurile și îi ajuți să devină tot ceea ce și-au dorit mereu; nu ar fi aici fără tine și îți suntem recunoscători. Cu ajutorul tău se dau piese faine la radio.

Continuă să te entuziasmezi fără măsură. Nu știi niciodată când o să ți se întoarcă favorul.

Text: Yasmina Popa
Foto: Monica Seiceanu

Contact Us