Opportunity Weekend

Opportunity Weekend. Dacă zilele de 7 și 8 octombrie sunt libere în agenda ta, Impact Hub este ”the place to be”. Adolescenți din toate liceele din București sunt așteptați pentru a lua parte la evenimentul care îi va pune în contact cu lumea activităților extracurriculare.

Este perioada în care fiecare tânăr își dorește într-o zi ceva, iar în următoarea complet opusul. Presați de timp, școală și chiar de grupul de prieteni, ajungem într-o valmă de gânduri, în speranța că la sfârșitul zilei ne vom alege planurile de viitor. Totuși am înțeles că, de fapt, nu ne grăbește nimeni. Ceea ce poți să faci pentru tine și pentru viitorul tău nu se găsește întotdeauna în manualele de la școală. Experimentând în domenii variate și prin metode diferite, poț descoperi din ce în ce mai multe despre tine.

Evenimentul liceenilor, Opportunity Weekend, promovează inovația, educația non-formală și sprijină tinerii pentru a-și îndeplini visele. În aceste două zile vei afla lucruri despre care la școală nici nu vei auzi, dar care sunt subiecte de interes pentru adoescenți. Voluntariatele, cursurile și internship-urile sunt doar câteva dintre activitățiile la care vă veți putea înscrie și despre care veți acumula informații. Diferiți oameni specializați pe domenii variate vă vor povesti și, de ce nu, învăța cum să îți găsești drumul și cum să ajungi extraordinar în ceea ce faci. Toate aceste speech-uri sunt bazate pe experiența lor și au în spate secretele prin intermediul cărora au atins succesul.

Opportunity Weekend ne va învăța și anul acesta, la fel ca până acum, lecții pe care nu le știm de la profesorii din liceu. Un târg pentru adolescenți mai mult sau mai puțin hotărâți, dar care sunt siguri că vor să exceleze. Toate lucrurile pe care le veți afla pe 7 și 8 octombrie la Impact Hub vor constitui pași spre viitorul visat. Take the opportunity!

Sursa: Echipa Opportunity Weekend

Foto: Maria Paceoagă