„Just Kiss me”- David Lapadat & noul single

Pe data de 10 februarie a avut loc lansarea noului single, împreună cu videoclipul său, semnate de David Lapadat, la Clubul Țăranului Român.

David Lapadat este un tânăr muzician român ce contopește poezia cu dinamica rock-ului și armonia jazz-ului, oferind astfel publicului o experiență inedită. El a lansat în anul 2015 primul său album alături de David’s Pack intitulat „Goodbye Till We Meet Again”, concertul expunând publicului o căutare continuă a adevărului și o parte a iubirii accesibilă tuturor.

David’s Pack au susținut un concert cu ocazia noului videoclip a piesei „Just Kiss me” prin care au expus ideea de iubire prin intermediul ritmurilor vizuale sublimate în cele sonor-muzicale. Căldura muzicii a avut un impact armonic asupra publicului, creând o legătură dintre noi și trupă, lucru esențial într-un concert dedicat trăirilor iubirii. David, precum și anul trecut, a excelat prin câștigarea sufletului nostru, deoarece contopirea sa dintre stilurile contemporane cu clasicul blues ne-a debarasat pentru câteva ore de traiul cotidian, transpunându-ne într-o lume liniștitoare, în care cu siguranță toți cei prezenți s-au regăsit. De asemenea, videoclipul său bazat pe elemente monocromatice și contururi stilizate a fost “cireașa de pe tort”, aflându-se în deplină concordanță cu single-ul lansat. Din punctul meu de vedere, acesta a avut rolul de a ne arăta complexitatea iubirii prin simplitatea zilelor pe care le trăim, fundalul negru fiind un peisaj în care toți ne putem asambla propria lume.

Pot spune că aștept cu nerăbdare următorul concert, exprimarea libera și nonconformistă a trupei atrăgându-mă în universul muzicii lor. Dacă doriți o escapadă din cotidian, vă recomand muzica lui David Lapadat.

Text: Maria Ivan