SO Handmade – stil și originalitate

Puțin știm noi câte idei zac în mințile tinerilor. Ați rămâne surprinși de valul de planuri pe care aceștia și le fac, fie pentru viitor, fie pentru a trăi clipa. De la călătorii și achiziții, până la proiecte și burse, putem spune cu siguranță că adolescenții profită din plin de sentimentul lor tipic, probabil cel mai frumos dintre toate – visarea.

În ultimul timp, micii indivizi își scot la iveală marile realizări într-un ritm care depășește clar multe bariere. Poate de aceea suntem speciali, pentru doza de dinamism pe care o aducem într-o lume altfel monotonă. Aș putea enumera o sumedenie de tineri, dar astăzi o să vorbesc despre un concept unic, care îmbină multă determinare, originalitate și mister.

SO Handmade a luat naștere din dorința de a revoluționa accesoriile pe care le purtăm cu atât drag. Până la urmă, reprezintă un mod de a ne exprima starea, de a ne pune în evidență personalitatea. Ce face ca acest proiect să fie diferit? Explozia de culoare, simbolismul din spatele fiecărui obiect și ideile inspirate de meditație, ecologism și mult, mult optimism.

Totul a început de la niște simpli cercei făcuți din pene. De aici aveau să urmeze cerceii din hârtie plastifiată, celebrele lănțișoare cu sticluțe umplute cu praf magic, parcă venit din cosmos, și gențile fabricate din pagini de revistă. Fiecare dintre acestea are câte un mesaj profund și o stare unică pe care o emană, fie că vorbim de efectul calmant al verdelui, de energia roșului sau de misteriosul simbol Sri Yantra, semnificând succesul și evoluția, atât materială, cât și spirituală. Astfel, niște obiecte purtabile devin adevărate arme de luptă împotriva lucrurilor făcute de fațadă. Cred că asta contează enorm în momentul de față.

Stilul, originalul și armonia nu se puteau combina mai bine. SO Handmade cu siguranță le are pe toate.

P.S.: Fiți pe fază, multe surprize vin odată cu noua lor colecție!

 

Autor: Alexandra Gheorghiade

Foto: https://www.facebook.com/sohandmade.co/?fref=ts