Care este luna excepțională a anului 2016?

Februarie, desigur! Nu, nu știm dacă astrologii sau cercetătorii britanici sunt de acord cu această afirmație, dar putem garanta că 65 de tineri vor fi de acord cu noi. Cum așa? Simplu! Februarie este luna în care dăm startul celei de-a doua ediții a proiectului Excepționalii.

Excepționalii este proiectul pentru tinerii de astăzi care vor schimba lumea de mâine, dorind să inspire prin oameni-model și să motiveze participanții să își scrie viitorul așa cum vor ei. Așadar, dacă ai între 16 și 19 ani și te regăsești într-una dintre categoriile următoare, nu trebuie să ratezi această experiență:

Teen Entrepreneur – pentru cei cu abilități de leadership, freelanceri, inițiative de business sau proiect de tip ONG;

Innovative Youngster – pasionați de știință (chimie, fizică, matematică, informatică, mecanică), tehnologie sau inginerie;

Community Lover – voluntari și activiști cu atitudine, rezultate și vechime;

Popular Teenager – bloggeri, vloggeri, participanți la TEDx, cu abilități de public speaking sau apariții în presă;

Inspirational Performers – inclinații către aria artistică (desen, pictură, muzică, dans), sportivă sau academică (alte domenii decât STEM, de exemplu: geografie, biologie, istorie, limba și literatura română, limbi străine, psihologie etc.)

Programul Excepționalii 2016 va începe pe 7 februarie și va cuprinde o tabără de inovație cu ateliere interactive (7-10 februarie 2016), o imersiune în lumea business din București în care companii de top își deschid porțile și își prezintă poveștile de succes (10-12 februarie 2016), finalizând călătoria excepțională cu un proiect cu impact în societate (15 februarie – 25 aprilie 2016).

Grăbește-te, locurile sunt limitate, dar acum ai șansa ca 2016 să fie anul schimbării tale! Inscrie-te aici și îndrăznește să îți construiești un viitor excepțional!Afis exceptionalii 2016 - v1_001 (1)