5 ani de poveste și-nainte mult mai este. Prima ediție #LZRFEST

Revista LZR împlinește 5 ani de când și-a deschis timidă primele pagini printre publicațiile de presă dedicate adolescenților, așa că un mare „la mulți ani” tuturor celor care i-au dat viață și au ajutat-o să facă primii pași în lume.

Pentru a sărbători în toată regula, vă surâde ideea unui eveniment care să îmbine arta, creativitatea și educația non-formală?

Noi lansăm această invitație, la un eveniment ce le cuprinde pe toate: LZR Fest, ce se va desfășura între 8-10 aprilie, în Școala Altfel, la noi în liceu, dar și în locații partenere, precum teatre și cinematografe.

Condiția de participare este una singură: să iubiți arta la fel de mult precum noi!

Nu contează din ce liceu ești, contează doar să vrei  să ai parte de o experiență ALTFEL!

 

ZIUA 1 – dedicată aventurierilor și curioșilor

 

Ne transformăm în căutători de comori la o vânătoare pe măsură! Fiți curioși și nu ezitați. Pregătim surprize dulci și premii motivaționale! Puteți aplica acum, chiar aici.

În plus, în cea de-a doua parte a zilei, Revista LZR vă pregătește o surpriză, demnă de luat în considerare! Tot ce vă putem spune este să fiți pe fază!

 

ZIUA 2- dedicată atelierelor de toate tipurile pentru toate gusturile

 

Am introdus în programul nostru ateliere de creație, susținute de profesioniști în diferite domenii, precum: Scriere creativă, Jurnalism, Introducere în PR&Social Media, Public Speaking, Storytelling și Blogging. În cadrul atelierelor, vrem să dezvoltăm forme noi de exprimare artistică pentru că am observat cum în școli domeniile propuse de noi nu ajung să fie îndeajuns valorificate. Nu uitați că numărul maxim de participanți la fiecare atelier este de 20 de oameni! Înscrierile pot fi făcute completând formularul.

 

ZIUA 3- dedicată iubitorilor de artă irecuperabili

 

În cadrul ultimei zile, ne îndrăgostim de teatru și cinematografie. Vedem proiecții de film, asistăm la spectacole de teatru și râdem copios la teatru de improvizație. Ba chiar mai avem și un atelier unde poți face primii pași în actorie!  De asemenea, vom revedea cele mai bune filmulețe din cadrul proiectului „Lazărul prin ochii mei”.

 

Pentru a-ți rezerva un loc în sală, nu ezitați să vă înscrieți aici.

Prin LZR Fest, încurajăm participanții să își descopere potențialul, să-și exploateze latura artistică și să vadă că într-adevăr te poți distra la școală, atunci când ea este făcută ALTFEL.  În fond, este un festival creat de adolescenți, pentru adolescenți!

Așadar, v-ați gândit ce prieteni luați cu voi la prima ediție LZR Fest din aprilie?

 

Raluca Tăutu

scrie tot ce gândește, dar visează că într-o zi va fi medic și oamenii vor pleca fericiți din cabinetul său. Ralucăi îi place să râdă și de multe ori face abstracție de lucrurile care ar putea-o afecta. Ralucăi nu îi plac oamenii prefăcuți, oamenii care nu gândesc înainte de a vorbi și nici semafoarele roșii când ea se grăbește. Nu se plictisește niciodată și acest fapt se datorează muzicii, cărților, filmelor și prietenilor ei.