Participă la concursul „Cupidon vine doar cu LZR” și poți câștiga invitații duble la film și teatru, cărți și multe premii surpriză!

event cover

Intră pe pagina noastră de facebook sau pe pagina evenimentului, arată-ne ce înseamnă pentru tine Valentine’s Day sau Dragobetele și te premiem cu invitații la film, teatru, cărți și multe alte premii surpriză!!!

Lista primilor câștigători:

Ioana Radu – melodia de Valentine’s Day – invitaţie dublă la spectacolul de teatru ” Funcţionarul destinului”, sâmbătă, 14 februarie de la ora 19:00 la Teatrul Nottara!

Cătălina Poenaru – categoria replici – Cartea “Mâine” de Guillame Musso, editura ALL!

Dragoş Voicu – categoria foto – premiu surpriză, noul LZR nr. 11!

Găsirea inimioarelor nu a fost un lucru uşor, dar se pare că nimic nu v-a oprit din a vă atinge obiectivele, drept pentru care cu ajutorul site-ului random.org am ales 5 câştigători cărora să le înmânăm aşa cum am promis, cărţi de la editura ALL.

– Bianca Murzea
– Cristina Ciocorschi
– Teodora Argintaru
– Virgil Godeanu
– Monica Voina

Cum poți câștiga și tu? Publică o poză sau melodie în temă, spune-ne ce replici de agățat ai folosit/ai auzit sau încearcă Provocarea LZR: ia inițiativă și invită-ți partenerul la o întâlnire. Tot ce trebuie să faci e să ne spui și nouă și îți vom premia inițiativa pe măsură!

Mai multe detalii despre fiecare concurs găsiți pe pagina evenimentului!

Mulțumim sponsorilor noștri, Hollywood Multiplex, Teatrul Nottara și Odeon, Editura All și Bohemia Teahouse.

 

Dragoș-Robert Neagu

este editorul-șef adjunct al Revistei LZR și este pasionat de domeniul jurnalistic, de design grafic, de internet și social media. Scrie din când în când de plăcere; este o persoană mai dificilă când vine vorba să lucrezi cu el și stă foarte prost cu deadline-urile, dar e ambițios.