Când Cupidon aruncă săgeți, plouă cu trandafiri roșii …Ah, da! Și cu ceva iubire…

Se apropie Valentine’s Day, cu tot ceea ce presupune această aşa-numită sărbătoare occidentală. Recent, ea a fost preluată şi de poporul nostru şi asociată cu tradiţionalul Dragobete, care-i succede zece zile mai târziu. Considerată ziua în care ne demonstrăm dragostea – mai mult ca de obicei – faţă de cei pe care îi iubim, ziua de 14 februarie a devenit, mai degrabă, o afacere profitabilă. Observ, amuzată, cum toate produsele de pe piaţă sunt oferite cu sortimente noi, dedicate acestei „sărbători”. Până şi antivirusul meu m-a ademenit cu o nouă versiune creată in exclusivitate, doar de dragul evenimentului.

Vestitul „coup de foudre” se întâmplă, am impresia, cu mai mare uşurinţă şi frecvenţă în preajma zilei de Valentine’s Day, această zi devenind totodată şi pretextul căutării unui (nou) partener.

Dai sfoară-n ţară că e timpul ca admiratorul tău secret (sau admiratoarea) să pășească afară din umbra timidităţii sau a anonimatului şi să-şi mărturisească profundele sentimente pe care ţi le poartă. Te gândeşti cum îţi vei petrece ziua şi ajungi la concluzia că, în definitiv, data de 14 februarie nu e cu nimic deosebită faţă de oricare altă zi din calendar. Bineînţeles, această atitudine este valabilă doar dacă faci parte din clubul celor single..

Dacă, pe de altă parte, ai şansa de a petrece Valentine’s Day alături de cineva drag, bucură-te de această zi ca de oricare alta. Astăzi nu îl/o iubeşti mai mult decât o făceai ieri, nu? Sfatul meu este să urmezi principiul „KISS” (Keep it simple, stupid!).

Îndrăgostitul apelează, de regulă, la câteva cadouri-standard: nelipsitul trandafir roşu, cutia de bomboane în formă de inimă, ursuleţul gigantic de pluş şi orice alt obiect în formă de inimă, toate aceste „sugestii” fiind supralicitate de către comercianţi cu ocazia zilei de 14 februarie. Dacă mă întrebaţi pe mine, un cadou devine cu adevărat special atunci când este însoţit de o notă personală a celui care-l oferă, ceva specific, deosebit pentru amândoi. Semnificaţia cadoului este esenţială!

Dacă vă simţiţi neinspiraţi, vizitaţi site-ul www.fabricademagie.ro. Fabrica de Magie este cel mai mare magazin online care oferă costume şi accesorii atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Site-ul vă pune la dispoziţie o multitudine de articole, deosebite prin calitatea şi diversitatea acestora. De asemenea, cu ocazia sărbătoririi zilei de Valentine’s Day, Fabrica de Magie v-a pregătit o largă serie tematică, inspirată din semnificaţiile acestei zile: lampioane în formă de inimă, costume fancy, decoraţiuni, dar şi alte articole personalizabile..

Dacă încă nu ai planuri pentru ziua de Valentine’s Day, poţi merge la petrecerile organizate cu această ocazie sau poți organiza una chiar tu folosind decorațiuni precum baloane cu mesaj. Dacă dorești un accesoriu extravagant pentru ținuta aleasă, poți încerca următoarele gene false. Ai curajul de a-l întruchipa pe zeul dorinţei şi al iubirii din mitologia clasică? Iată costumul potrivit pentru tine chiar aici.

Îndrăzniţi să vă abateţi de la canoanele rigide, stabilite de-a lungul timpului cu ocazia acestei sărbători, fiţi voi înșivă, mai e nevoie si de ceva originalitate, din când în când.

Sursă foto: http://www.fabricademagie.ro/

Andreea Bica

Hei, sunt Andreea. Imi place să râd mult (râsul mai este numit și ,,jogging intern”, cică). Găsesc ceva nostim în fiecare vorbă sau faptă și îmi place să am în jurul meu oameni pozitivi și bine-dispuși. Sunt o fire visătoare, amețită, însă serioasă atunci când trebuie. Ador provocările și îmi place să-mi testez limitele.