Marea boboceală: Miruna Mărăcine și Theodor Benga

Echipa Balul Bobocilor

A doua pereche participantă la balul bobocilor este compusă din Miruna Mărăcine, de la clasa a IX-a A, şi Theodor Benga, de la clasa a IX-a B. Nu-i așa că sunteți curioși să aflați mai multe despre ei?

În primul rând, de ce ai ales să participi la „miss și mister”?

Miruna: Mi-am dorit să trăiesc această experiență, căci doar o singură dată ești boboc și, dacă nu încerci acum, nu mai ai altă șansă. Am vrut să cunosc cât mai multe persoane, care pe parcurs s-au dovedit a fi minunate și de care am reușit să mă atașez într-un timp destul de scurt.

Theodor: Am ales să particip la acest concurs, deoarece am considerat că este o oportunitate de a mă cunoaște mai bine și de a-mi face prieteni noi; cu alte cuvinte, de a acumula o experiență nouă. Am înțeles faptul că munca în echipă presupune acceptare, aprobare și apreciere.

Descrie-te în câteva cuvinte și spune-ne care este motto-ul tău în viață.

Miruna: Consider că sunt o persoană sociabilă, îmi place foarte mult să comunic cu persoanele din jurul meu. Pot spune că sunt și o fire pozitivă, care încearcă să vadă întotdeauna partea plină a paharului. Nu în ultimul rând, sunt o perfecționistă și cred că fără muncă nu putem realiza prea multe lucruri. Totuși, cele mai importante lucruri sunt optimismul debordant și fericirea emanată de fiecare dintre noi, așa că motto-ul meu este unul simplu: „Hold on to whatever makes you happy!

Theodor: Sunt o persoană activă, veselă, curioasă. Îmi place să cunosc oameni noi și să experimentez situații de viață care să-mi scoată în evidență calităţile. Motto-ul meu este : „Caută și vei afla.”

Povestește-ne momente petrecute alături de ceilalți participanți și despre munca în echipă.

Miruna: Îmi place foarte mult să muncesc cu aceste persoane minunate și cooperante. Îmi place că venim cu toții cu câte o idee, iar la final le punem cap la cap și iese un moment spectaculos. Sunt niște oameni foarte muncitori, cu care îmi face mare plăcere să petrec aceste săptămâni.

Theodor: La început ne-a fost greu să ne organizăm, dar cu trecerea timpului ne-am învățat unii cu alții și am colaborat foarte bine, ajungând la un rezultat final care să atingă așteptările inițiale. Alături de ceilalți, am înțeles că viața este o artă.

Care probă ți se pare cea mai interesantă?

Miruna: Cu siguranță, proba de talente este cea mai interesantă și, de departe, cea mai spectaculoasă. Veți vedea diferite dansuri, jocuri scenice și de lumini. Va fi un spectacol din toate punctele de vedere!

Theodor: Proba cea mai interesantă mi se pare dansul de grup, pentru că implică foarte multă concentrare, spirit de echipă, precizie, coordonare și sincronizare.

Ce ai învățat din această experiență?

Miruna: Am învățat să fac parte dintr-o echipă, să ascult și alte păreri în afară de ale mele, să le respect și, mai ales, să respect munca depusă de fiecare dintre noi. Încă o dată, mi-am dat seama că, fără multă muncă, nu putem ajunge la rezultatele pe care ni le dorim.

Theodor: Din această experiență am învățat să-mi stăpânesc mai bine emoțiile în fața publicului și am câștigat mai multă încredere în mine.

Acum că i-ați cunoscut pe toți e timpul să vă votați favoriții aici!

Foto: Andreea Velican