Marea boboceală: Diana Schneider și Călin Gogoriță

Echipa Balul Bobocilor

Ultima pereche participantă la balul bobocilor este alcătuită din Diana Schneider de la clasa a IX-a A și Călin Gogoriţă de la clasa a IX-a H.

-În primul rând, de ce ai ales să participi la miss și mister?

Diana: Am ales sǎ particip la acest concurs, deoarece mi se pare o experienţǎ unicǎ ce mǎ ajutǎ sǎ mǎ autodepaşesc astfel încât sǎ pot face trecerea mai uşoarǎ de la a fi copil la a fi o domnişoarǎ adevaratǎ.

Călin: Am vrut mai ales să văd cum este, pentru că din clipa în care intri în liceu, primul lucru la care toată lumea se gândește este bineînțeles Balul Bobocilor, deci implicit concursul de Miss&Mister. Pe de altă parte, am luat-o ca pe o provocare pentru mine, deoarece presupune mult efort, sacrificiu și concentrare.

-Descrie-ți personalitatea în câteva cuvinte și spune-ne care este motto-ul tău în viață.

Diana: Mǎ consider o persoanǎ creativǎ şi plinǎ de viaţǎ, îmi plac provocǎrile şi încerc sǎ vǎd partea plinǎ a paharului în orice situaţie dificilǎ. Îmi place sǎ fiu alǎturi de oameni şi sǎ cunosc cât mai multe persoane. Motto-ul meu în viaţǎ este “Doreşte-ţi şi vei reuşi”

Călin: Toți cei care mă cunosc bine m-ar descrie ca fiind un om sensibil, deschis la suflet și un om căruia îi place să stea alături de cei dragi. Sunt genul de om care respectă dacă este respectat, căruia îi plac experiențele noi, dar sunt știut mai ales pentru seriozitatea arătată când este cazul și se cere. Motto-ul meu în viață – „Sunt succese care te înjosesc și înfrângeri care te înalță.”

-Povestește din momentele petrecute alături de ceilalți participanți și despre munca în echipă.

Diana: Toate repetiţiile sunt frumoase în felul lor. De fiecare datǎ îmbinǎm glumele bune, facem ca munca noastrǎ sǎ fie de fapt o distracţie de grup. În cadrul repetiţiilor am devenit o familie strâns unitǎ care face tot ce e posibil, muncind în echipǎ pentru a ne realiza scopul propus.

Călin: Pot spune că toate momentele petrecute alături de ceilalți participanți au fost niște momente frumoase pe care le voi ține minte toată viața, pentru că este într-adevăr o experiență, făcută posibilă de oameni minunați, anume colegii mei și domnii organizatori, care își dau silința să iasă totul perfect. Mai râdem, mai glumim, dar când e de muncă, muncim.

-Care probă ți se pare cea mai interesantă?

Diana: Proba de talent este cea mai interesantǎ, deoarece în cadrul acesteia pot descoperi personalitatea colegilor de echipǎ care îşi pun în scenǎ munca, dovedindu-şi astfel creativitatea şi imaginaţia. În acest fel fiecare are momentul lui în care îşi aratǎ adevǎratele calitǎţi.

Călin: De departe, cea mai interesantă probă este cea de talente, pentru că pot ieși momente cu adevărat frumoase și partea cea mai bună este că noi înșine ni le facem. Aici, aptitudinile și calitățile, într-un cuvânt talentul fiecăruia iese la iveală și consider că aici arătăm fiecare ce putem face și de ce suntem în stare.

-Ce ai învățat din această experiență?

Diana: Aceastǎ experienţǎ m-a ajutat sǎ mǎ descopǎr mai bine, ajutându-mǎ sǎ mǎ organizez şi sǎ-mi dovedesc cǎ orice-mi propun se poate realiza cu ajutorul oamenilor de lângǎ mine.

Călin: Fiind cea mai frumoasă și dorită experiență de care poate avea parte un boboc, cred că acest concurs m-a învățat să prețuiesc 100% anii de liceu și mai ales clasa a IX-a și m-a ajutat foarte mult să mă cunosc pe mine însumi.

Acum că i-ați cunoscut pe toți e timpul să vă votați favoriții aici!

Le urăm succes tuturor concurenţilor. Ne vedem la bal!

Foto: Andreea Velican