Emoțiile din spatele cortinei

Ca în fiecare an, Balul Bobocilor Lăzăriști a fost unul cât se poate de reușit. Iar acest aspect li se datorează participanților la Miss & Mister și, bineînțeles, organizatorilor. Ne-au oferit un spectacol minunat de care cu toții am profitat la maximum. Să nu vă imaginați însă că le-a fost ușor.

Zâmbetele largi și momentele de talent pe care concurenții le-au prezentat pe scena Clubului Bamboo în seara de duminică aveau în spatele lor o întreagă poveste. Totul a pornit de la motivația de a participa și de a caștiga titlul cel mare, iar cititorii LZR au observat determinarea lor în interviurile pe care perechile le-au acordat revistei. Au urmat repetiții peste repetiții, muncă și iar muncă. Iar ziua de 16 noiembrie a adus cu ea un sac întreg de emoții.

Se vedea pe chipurile lor, în backstage. Doar câteva ore îi despărțeau de marele show, de momentul mult așteptat de a defila în fața celor peste 1000 de oameni din public. Haine aruncate peste tot, genți cu echipamente care pe unde puse, truse de machiaj pe fiecare măsuță și multă, multă agitație. În timp ce fetele încercau să stea liniștite la machiaj, băieții se schimbau și se asigurau că nu și-au uitat mișcarile. Și să nu uităm de organizatori! Omniprezenți, coordonau de-aproape situația pentru a se asigura că totul iese conform planului. La finalul serii, ei au fost cu siguranță cei mai obosiți dintre toți.

Când machiajul a fost gata, buclele atent aranjate, iar rochiile și costumele la patru ace, perfect asortate, cu toții au intrat pe scenă și ne-au oferit un show de excepție. Iar pentru asta le mulțumim și îi felicităm!

A meritat toata truda lor, nu-i așa?