Tu vs. gașca de hateri – Runda finala

Ai auzit de ei și, cu siguranță, ai dat de ei. Dacă nu ți s-a întâmplat până acum, fie ești foarte norocos, fie te minți de-ngheață apele, fie ești un… hater. Eu, recunosc, am întâlnit o grămadă hateri (și asta până acum, când am 16 ani, deci e o reală performanță), dar care-i treaba cu ei și cu ,,meseria” asta din ce în ce mai întâlnită?

1. Un hater este o persoană frustrată, nemulțumită de propria-i persoană și existență (așa, ca să fiu mai dură);

2. Un hater este cineva fără ocupație;

3. Un hater este o persoană care știe că singura ei capacitate este de a fi… hater (și cu asta i-am făcut knock-out!);

4. Un hater este acel cineva care nu cunoaște termenii ,,imaginație”, ,,hobby” și, de ce nu?, sintagma ,,socializare inteligentă”;

5. Un hater este persoana care te invidiază cel mai mult;

6. Un hater preferă să-și petreacă întregul timp bârfindu-te și gândindu-se doar la tine, în mod negativ, deci ar trebui să deduci din asta că ești o persoană importantă; atât de importantă încât, din milă pentru acel hater, i-ai apărut în cale și i-ai dat ocupație, că altfel cine știe ce se întâmpla cu sărăcuțul…

Ce trebuie tu să faci? E foarte simplu: nici în cot să nu te doară! (aș fi pus aici o replică dintr-un film, însă riscam fie să nu-mi mai apară articolul, fie să tastez o grămadă de steluțe). Pe mine nu mă doare deloc, chiar dacă acum am vaga senzație că numărul haterilor mei s-a triplat. Tu vs. Haterii… Acum știi că ei n-au nicio șansă de câștig.

Foto: Dragoș Voicu

Katia Maria Alaei

Katia este o persoană atrasă de artă, de frumos. De aici vine și înclinația ei spre partea umană: este de părere că, să asculți oamenii și să vezi lumea prin ochii lor, poate fi o modalitate de a te cunoaște pe tine. Iubește animalele, dar nu are încă unul; crede că nu i-ar putea acorda destulă atenție. Pe lângă persoanele dragi, ciocolata i-a fost alături în toate momentele importante, de unde și slăbiciunea ei pentru acest aliment. Momentul perfect: afară o ninsoare liniștită, ea înăuntru, cu o cană de ciocolată caldă, lângă, o lumânare parfumată (cu aromă de măr copt și scorțișoară), iar pe fundal Ed Sheeran, „Small Bump”.