Street Heroes Summer Swag –ediția a zecea-

Vara 2014 apune încet, dar sigur, nu fără a lăsa în urma ei ultimele seri de distracție și petrecere.

Și unde să mergem? Ce să facem? O idee ar fi să trecem pe la Street Heroes, festivalul de artă urbană și sporturi extreme, aflat la a zecea ediție, ce s-a desfășurat pe 23 August, la Arenele Romane.

Anul acesta, festivalului nu i-a lipsit nimic. S-a improvizat un skatepark, unde rollerii, skaterii și bicicliștii au arătat de ce sunt în stare, după multe repetiții. Mulțimea i-a susținut și a fost alături de ei, atât la trick-urile reușite, cât și la căzături.

De asemenea, la festivalul de anul acesta s-a jucat și baschet, s-au făcut multe poze, iar masa zilei a fost hot dog-ul.

Mulțimea a fost formată din oameni de toate vârstele și orientările muzicale, astfel încât atmosfera a fost extrem de colorată. Grupulețe nesfârșite de prieteni au umplut Arenele Romane cu voie bună și distracție. Cei mai mulți au venit să își susțină prietenii, care au participat la concursurile de freestyle și interpretare.

De asemenea, organizatorii i-au sfătuit pe participanți să își țină pelerinele de ploaie și umbrelele la îndemână pentru că ploaia nu a lipsit nici ea dintre invitați. După-amiaza a fost însoțită de un duș rece pentru unii și de fuga pentru adăpost, pentru alții, dar până la urmă apusul de soare a putut fi admirat fără urmă de nori de către toți participanții.

Seara a debutat cu Mellow Mood, cunoscutul grup de reggae din Italia, care a ridicat adrenalina la maxim cu melodiile lor. Spre finalul reprezentației, spiritele au fost calmate de liniștea ritmurilor de reggae și toată mulțimea și-a aprins brichetele, în timp ce luminile și reflectoarele s-au stins. Solistul a declarat că ne iubește orașul și pe fiecare în parte.

Pe scenă a urcat apoi un reprezntant de seamă al hiphop-ului românesc, și anume Sișu Tudor. El a avut grijă să pregătească atmosfera pentru GhostFace Killah, rapperul american cunoscut pentru vocea agresivă, flowul rapid și versurile cu impact puternic. Alături de rapper, a fost invitat și un fan din mulțime, care a cântat o melodie împreună cu solistul.

Mai târzior, a apărut și dubstep-ul în peisaj, prin intermediul trupei Tantrum Desire, iar noaptea a luat sfârșit cu muzica riderului din Ungaria, Adam Ajkay.

Pentru a ne forma o viziune asupra distracției de la Street Heroes, apăsați aici!

Raluca Tăutu

scrie tot ce gândește, dar visează că într-o zi va fi medic și oamenii vor pleca fericiți din cabinetul său. Ralucăi îi place să râdă și de multe ori face abstracție de lucrurile care ar putea-o afecta. Ralucăi nu îi plac oamenii prefăcuți, oamenii care nu gândesc înainte de a vorbi și nici semafoarele roșii când ea se grăbește. Nu se plictisește niciodată și acest fapt se datorează muzicii, cărților, filmelor și prietenilor ei.