Conexio a luat sfârșit !

Sâmbătă, 10 Mai, proiectul Conexio a luat sfârşit în mod oficial. Evenimentul a avut loc la ora prânzului sau, cum ar considera aşa-zişii „night owls” ora 12 :30, dimineaţa. Pentru noi, însă, această oră este una perfectă vânătoare de articole.

Prima invitată a fost o atletă de excepţie,Violeta Szekely, alergătoare de pistă de talie mondială. Aceasta ne-a relatat câte puţin din experienţa ei,despre cum în viaţă,pe lângă voinţă şi muncă neîntreruptă,ai nevoie şi de un gram de noroc pentru a avea succes în ceea ce ţi-ai propus. De asemenea, ţin să precizez că toate acestea vin la pachet cu nelipsita afirmaţie „numai tu eşti responsabil pentru acţiunile tale”. De la cea de-a doua invitată, Ana Răducanu, membră CROS, am reţinut faptul că în viaţă „nu există plan”, iar oamenii care îţi sunt cel mai aproape te influenţează în mod direct, de unde şi zicala „eşti media celor cinci oameni cu care îţi petreci cel mai mult timpul”.

În final, diplomele au fost înmânate participanţilor. Împreună cu diplomele, fiecare a primit şi câte un citat celebru pentru un plus de motivaţie. Sperăm ca aceştia au profitat la maxim de acest proiect pentru a vedea dacă facultatea aleasă li se potriveşte sau nu şi chiar pentru a lega noi prietenii. În sfârşit, consider că scopul acestei ediţii Conexio a fost atins cu succes.

P.S. : Citatul pe care l-am primit eu a fost : „Viitorul aparţine celor care cred în frumuseţea propriilor vise.”(Eleanor Roosevelt).

Al tău care a fost?  

Anda Vasilache

Anda este o tipă super, pregătită mereu de a face haz de necaz in situații „ extreme” ; iubește umorul negru. Îi place să lucreze cu oamenii, să le descopere caracterul și să analizeze tot ceea ce îi stârnește interesul. Are o viziune realistă asupra vieții doar atunci când visele amuțesc. Îi plac pisicile pentru că sunt ființe egoiste și independente.