We’re bringing FriendZone back

Mai întâi, să vă spun câte ceva despre mine. Numai că o să vă las pe voi să ghiciți, la final, cine sunt eu. Redau viața în imagini și sunete care se succed. Mă asemăn cu un film, însă eu sunt feliat în mai multe bucățele. Trupa de film LCA chiar m-a luat sub aripa ei protectoare, m-a animat cu actori, cenarii, muzică şi umor. Am fost botezat după un tip de relație nefastă, în care nici unul dintre voi nu și-ar dori să fie. Hai, că acum sigur mă recunoaşteți…

Cum se întâmplă, de obicei, un eveniment adevărat se vrea asezonat cu muzică și dans. Nu de alta, dar simțurile noastre îl digeră mai ușor așa. Poate fi considerat un moft sau un trend, însă este o realitate care trebuie acceptată. Astfel că pe data de 29 aprilie, într-o zi de marți, trupa de film LCA a demonstrat că ea se poate ridica și la această așteptare din partea publicului. Înainte de prezentarea propriu-zisă a episodului 2 al serialului Friendzone, LCA Artistic Crew a realizat un mini-concert care a reușit să inaugureze așa cum se cuvine noul episod. Actorii noștri din serial au apărut pe scenă într-o ipostază nouă, care, sincer să vă spun, cred că li se potrivește la fel de bine ca şi cea pe care deja o știm. Melodii precum This Love (Maroon 5), Kiss (Tom Jones) sau Sexy Back (Justin Timberlake) au fost interpretate de aceștia, însă și dansatorii au adus aportul lor în realizarea showului.

În altă ordine de idei, episodul 2 al serialului, intitulat „My lovely Valentine” ne-a întărit convingerea cum că Ziua Îndrăgostiților poate fi un eșec total dacă ești singur, ciudat, stalker sau dacă nu știi să cânți la chitară. Și asta pentru că niciodată nu știi când anume te poți împiedica și cădea în groapa abisală a friendzone-ului.

În final, aflăm că trupa de film LCA va pregăti prima ediție a festivalului. Altfel, proiectul se va întinde pe parcursul a două zile la unul dintre cinematografele de prestigiu din București, unde aceasta își va prezenta filmele realizate. Mai mult, este organizat și un concurs. Așa că, toți cei pasionați de lumea filmului sunt invitați să se înscrie în concurs cu un scurtmetraj de max. 3 minute despre orasul București. Oricine poate trimite filme; ele vor fi alese de un juriu specializat, iar cele mai bune vor fi prezentate la cinema, în cadrul festivalului.

Viitorul se arată în continuare însorit și pentru acești lăzăriști din trupa de film. Le urăm în continuare succes cu episoadele viitoare și (de ce nu?!) în ceea ce privește cariera lor de artiști sau cântăreți.

Cine știe?! După o asemenea experiență, poate, în viitor, LCA va realiza și un film tip musical.

Foto: Oana Neacșu

Anda Vasilache

Anda este o tipă super, pregătită mereu de a face haz de necaz in situații „ extreme” ; iubește umorul negru. Îi place să lucreze cu oamenii, să le descopere caracterul și să analizeze tot ceea ce îi stârnește interesul. Are o viziune realistă asupra vieții doar atunci când visele amuțesc. Îi plac pisicile pentru că sunt ființe egoiste și independente.