Zboară, Flappy, zboară!

Cum mania Flappy Bird a atins cote inimaginabile, era nevoie de un articol pe tema asta! Sper că v-ați instalat deja aplicaţia și știţi despre ce vorbesc pentru că (din păcate sau din fericire) nu se mai găsește în AppStore.

Chiar și după scandalul „jocului plagiat” (aceleași bariere verzi ca în Mario), profitul obţinut de creatorii Flappy Bird este în continuă creștere, telefoanele care au aplicaţia deja instalată fiind cumpărate în prezent ca pâinea caldă, la preţuri total aberante!

Dacă jucaţi chiar acum și tocmai aţi obţinut inegalabilul scor de 2, nu vă faceţi griji, toţi am trecut prin faza asta. Totuși, există oameni speciali (cu degete magice) ce au reușit nu numai să treacă de acea treaptă, ci să înregistreze scoruri istorice. În căutare de lăzăriști ,,addicted”, am găsit-o pe Raluca Hanciu (a IX-a E).

 Flappy bird1

Master level 130

Sarah: Ce înseamnă pentru tine Flappy Bird?

Raluca: Teroare. Agonie. Stres. Dezastru. Dependență. (râde) Am jucat la început din curiozitate, dar apoi jocul m-a captivat cu totul și nu am mai putut să mă las de el.

S: Cum ai reușit să atingi scorul, pe care majoritatea nici nu-l visează, de 130?

R: Eram în camera fratelui meu și mă plictiseam de moarte. Am început să mă joc absentă, fără să-i dau prea multă atenţie sau să mă concentrez pe scor. Apoi mi-am ridicat privirea și am văzut că treceam de 100…*tensiune tensiune*…am intrat în panică și am căzut. Dar am revenit apoi de multe ori asupra jocului și am reușit să ajung la 130.

S: Ne-ai putea împărtăși strategia ta ?

R: Secretul e să nu ai volum și să nu te uiţi la scor. Trebuie să fii foarte relaxat, poate chiar nepăsător.

 

Mulţumim, Raluca! Vom ţine cu siguranţă seamă de sfaturile tale pentru că…nebunia Flappy Bird continuă! Eu am ajuns (cu greu) la 15. Voi ce scor aveţi?

Foto: Anastasia Grigore