Şi se apropie Săptămâna cu Iubire!

Dacă te-ai uitat în calendar în ultimul timp, ai observat că a început deja luna februarie, adică acea lună în care se dedică două zile celebrării iubirii, unul dintre cele mai vechi şi mai profunde sentimente ale oricărei fiinţe existente şi capabile de a nutri sentimente pentru celelalte fiinţe care o înconjoară.

Şi astfel, de foarte mulţi ani tinerii şi cuplurile de pretutindeni aşteaptă cu nerăbdare venirea Valentine’s Day, cu prelungire în România – Dragobetele. Aşteaptă acele zile când se cumpără cadouri roz/roşii, preferabil cu multe inimioare sau chiar cu această formă, flori multe şi drăguţe şi cel mai important, ciocolata (pe asta chiar nu o poate refuza nimeni). Totul merge după principiul win-win: tu ai două zile pline de iubire, iar magazinele, florăriile şi cinematografele au parte de nişte încasări destul de mari şi mereu binevenite.

Ştim cât de entuziaşti sunt lăzăriştii când vine vorba de evenimente, aşa că anul ăsta 10F în colaborare cu Departamentul Artistic, s-au gândit să prelungească cele două zile şi să le transforme într-o întreagă săptămână cu iubire, care începe de pe 13 februarie până pe 25 februarie. Tot nu ţi se pare suficient? Ei bine, ne-am gândit să îţi dăm şansa să îţi exprimi iubirea în cât mai multe moduri. De pe 3 februarie poţi trimite la adresa concurs.fotografie.cnlazar@gmail.com cât mai multe poze care să surprindă acest sentiment în diferitele lui forme, dintre care noi le vom alege pe cele mai bune şi le vom expune prin liceu pentru o lună. Apoi, de pe 10 februarie oricine se pot înscrie la concursul „Cea mai iubibilă pereche”, cine ştie ce o să iasă şi cât de tare  o să vă distraţi? Şi cum ştim cu toţii că dragostea trece şi prin stomac, ne-am gândit şi la un târg caritabil de prăjituri la intrarea în liceu, aşa că nu ai cum să-l ratezi. Dacă eşti mai romantic, înte 17 şi 21 februarie poţi scrie bileţele de dragoste pe care le vom colecta noi (promitem că nu le citim, sincer) şi le vom livra de Dragobete, alături de câteva surprize. Şi pentru că lăsăm cea mai bună parte pentru sfârşit, pe 25 februarie are loc închiderea evenimentului cu un spectacol în parteneriat cu Departamentul artistic al liceului şi Concursul „Cea mai iubibilă pereche”. Încă ceva, toţi banii strânşi de-a lungul evenimentelor din Săptămâna cu iubire vor fi donaţi colegilor noştri cu o situaţie materială mai slabă, deci faci şi fapte bune odată cu împărţirea iubirii!

Ce zici, ai de gând să vii? Noi îţi spunem că nu ai nimic de pierdut, ci doar de câştigat multă ditracţie în stil lăzărist! Mai multe informaţii găseşti AICI.

1522591_518509144931472_795176791_o

Carmen Pălimariu

Este lăzăristă iubitoare de filme bune, muzică, literatură şi cel mai important, scris. Consideră că în orice scriem sau creăm lăsăm o parte din noi, fie că e vorba de un bileţel, o carte sau o pictură, fiecare poartă ceva din personalitatea noastră, aşa că ea îşi inserează personalitatea în LZR. Pentru detalii, nu ezitaţi să-i citiţi articolele.