Nume de cod: voluntar. Al tău?

Oameni care seamănă cu tine, tu printre ei. Ești chiar acolo în mulțime. Nu știu cum de te recunosc, dar o fac. Poate că ne asemănăm cu toții, într-un mod straniu, pe care-l înțelegem mai greu. O fi de la zâmbetul contagios, de la goana după distracție, poate de la tricoul care-ți atârnă până la genunchi sau e lucrul acela dubios pe care noi îl simțim de fiecare dată când vedem un alt salariat care-și primește chenzinele în doze fericite? Oamenii au decis să-l numească generic „voluntariat”.

549090_141030046079417_1130996074_nTe poți afla printre ei, po ți testa entuziasmul lor și nici măcar nu e așa de greu cum pare. Ba mai mult decât atât, avem și o propunere: tu ce faci în perioada 24 martie – 6 aprilie? Nu te pregăti să ne aburești cu teme sau proiecte pentru că știm că ai timp să le faci pe-amândouă. În plus, un lăzărist ocupat ca tine are nevoie și de distracție. Ce-ai zice de un maraton de filme de animație pentru copilul din tine, space painting pentru geniul artistic, reciclare creativă pentru ecologistul de ocazie sau atelierele de instrumentație muzicală și dansuri pentru talentatul din tine?

Pentră că știm că de când erai mic doreai să descoperi comoara din insulă sau să trăiești precum unul din personajele lui Jules Verne, weekendul 29-30 martie îți aduce un treasure hunt prin București în care împreună cu propria ta echipă a misterelor (fără dubiță de data asta) veți descoperi răspunsuri la întrebări la care nici nu vă gândeați.

vf0-300x200Ahtiații de workshop-uri și dezvoltare personală au și ei perioada lor de glorie între 31 martie și 4 aprilie unde vor putea alege teme precum business, organizare de evenimente sau psihologie.

Pentru cei al căror sport național nu este aruncatul cu privirea, perioada 5-6 aprilie le va testa rezistența fizică într-un cros de 3-9 kilometri la o tură de oxigenare a creierului prin pădurea Băneasa. Și fiindcă asta a fost doar de încălzire, ziua următoare le aduce un meci de laser tag și un antrenament fizic în sala de escaladă.

”The best is yet to come”, they said. Pe 6 aprilie, în caz că nu ești prea obosit (și chiar dacă ești, tot tre’ să vii) te pregătim pentru petrecerea voluntarilor din Anton Pub. Promitem karaoke atât pentru afoni cât și pentru cântăreții ”wannabe”, dar și pentru cei care așteaptă     ”dirty dance”-ul menit să-i scoată din anonimat.

vf2CEL MAI MARE CROS DE VOLUNTARIAT DIN TARA E ȘI MAI MARE DACĂ VII ȘI TU LA EL!

Ne vedem acolo, da?

Pentru mai multe informaţii despre Volunteers Fest, vă rugăm accesaţi site-ul www.volunteersfest.ro şi pagina de Facebook. Volunteers Fest este un proiect inițiat de Brigada de Voluntari. (www.brigadadevoluntari.ro)

 

Foto: Volunteers Fest