FRIENDZONE

Știm cu toții ce este. Majoritatea am simțit-o pe pielea noastră, iar câțiva au reușit chiar să scape de acolo.

Pornind de la această idee, trupa de film LCA a prezentat primul episod din cea mai noua producție a lor: serialul de comedie „Friendzone”. Premiera a avut loc, așa cum ne-am obișnuit, în sala de festivități a liceului de la ora 13:00.

Filmul a început după o scurtă prezentare a protagoniștilor. Subiectul interesant, replicile pline de umor și personajele pline de surprize m-au făcut să mă întreb ce se va întâmpla în episodul următor. De asemenea, nu am putut să nu remarc coloana sonoră originală realizată de Alexandru Pamfilov.

Deși următoarele episoade vor fi mai scurte față de primul, Dan Iliuță a dezvăluit faptul că ne pregătește o surpriză în viitor.

În caz că ați lipsit la premieră, LCA vă pune la dispoziție episodul în link-ul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=OY3lpF2dBCI

Una peste alta, întotdeauna prefer un film bun în defavoarea orelor de mate, chimie sau fizică, așa că voi fi prezent cu siguranță și la al doilea episod din „Friendzone”. Ne vedem acolo!

1622325_719794124727871_915224238_o

Alexandru Tutea

Îl cheamă Alex. Lumea îl cunoaște drept Alex sau pletosul ciudat din ultima bancă, dar e simpatic. Îi place arta. Cântă la chitară. I se par adorabile fetele scunde. Nu îi place chimia. Cunoașteți termenul de punctualitate? El nu. Urăște bârfele. Are un motan. Râde înainte să termine de spus un banc. Îi e somn mai mereu. Nu fumează. Îi place să facă glume despre maneliști. Bea Cola fără număr. Îi plac petrecerile și pizza. Îi place ciocolata albă. Nu stă jos în metrou. Nu îi plac băbuțele isterice.