Cum a fost la Street Heroes?

Ediția a 2-a a festivalului Street Heroes Cool As Ice a dat startul evenimentelor de cultură urbană și sporturi extreme ale acestui an.

Ora 10:00, Turbohalle, sute de adolescenți extaziați, concursuri care mai de care. Așa pot rezuma evenimentul eroilor străzii în câteva cuvinte. Organizatorii au reușit să combine distracția cu pasiunile și talentul participanților la skateing, bikeing, bboying, breakdance, să nu mai vorbim si de  multe alte concursuri interesante.

Pentru necunoscători, Street Heroes a ajuns la ediția a 9-a și este un eveniment plin de acțiune, cu un format de fiecare dată nou și trick-uri spectaculoase. S-a desfășurat în trei săli, una pentru sporturi extreme, în care și-au arătat talentul nu numai adolescenții, dar și copiii și adulții pasionați de skateing, bikeing și multe altele. O altă sală a fost dedicată artei și, bineînțeles, o alta pentru entertainment, unde toți participanții au dansat pe muzica electrizantă, au urmărit meciul de football și s-au bucurat de atmosfera creată.

78006_713334472040503_642870647_o

Artiștii care au urcat pe scenă de la Street Heroes au fost Haaro Cord, CTC, Bass Turbat, printre ei numărându-se și Mash Out Pose care a venit pentru prima dată în România pentru a participa la un astfel de eveniment. Aceștia au reușit să electrizeze sala de entertainment timp de 24 de ore, oferind o atmosferă perfectă atât pentru cei care au venit să se distreze, dar și pentru participanții la concursuri.

Și pentru că tot am vorbit despre concurenți, să felicităm și câștigătorii! Au depus multă muncă și s-a văzut asta din probele la care au făcut față impecabil, chiar dacă au mai scăpat câte o greșeală din când în când. Nu toți suntem perfecți, si bineînțeles că au avut și emoții. Sincer, nu toți putem să ne dăm peste cap pe o rampă cu rolele.

Pe final, cum niciun eveniment nu este interesant fără câteva picanterii, m-am decis să fiu eu cea care critică (ceea ce trebuie criticat, bineînțeles). În ansamblu, evenimentul a fost organizat excelent, chiar dacă nu m-au lăsat să intru cu ciocolata pe care o cumpăresem de afară și când m-am întors după ea nu mai era, nu e vina organizatorilor ci a bodyguarzilor (care la rândul lor au încercat să-și facă treaba cât mai bine și să dea afară scandalagii). Ceea ce m-a speriat puțin, recunosc, a fost faptul că am văzut mai mulți copii de 12-13 ani decat o să văd vreodată într-o școală generală, insă nu era  deranjant, mai ales ca au fost  și câțiva cu adevărat talentați care meritau să câstige probele și sunt sigură că în scurt timp vor reuși să facă asta.

Cu siguranță, Street Heroes a dat startul distracției și a reușit să adune mii de oameni care știu cum să se distreze.

Eu m-am convins și sunt sigură că voi merge și data viitoare pentru a-ți oferi și ție informații despre acest eveniment, în caz că nu poți sau nu vrei să ajungi!

Foto: Alex Neagu

Ana-Maria Costea

Costea Ana-Maria este de fapt Cleo. Sau invers. Este un copil căruia îi place să viseze și câteodată să pară ceea ce nu e. Se regăsește în citit, muzică bună, proiecte interesante și mai ales în scris. Motto-ul ei este “Work hard. Play Hard.” și afirma fără ezitare că dacă ar putea face un singur lucru tot restul vieții, ar mânca Nutella.