De Crăciun oferim zâmbete

După cum bine știți, Miercuri, 18 Decembrie a avut loc petrecerea de Crăciun a lăzăriștilor „Un zâmbet de Crăciun”. Sala de festivități a liceului a găzduit spectacolul caritabil menționat, banii strânși în urma participării urmând a fi donați copiilor din liceu care au o situație materială mai dificilă. Ţin să menționez că acest spectacol a fost realizat în acest scop: fiecare dintre noi putem să contribuim la fericirea, chiar și temporară, a oricărei persoane din jurul nostru. Să ne oferim zâmbete de Crăciun!

securedownloadLăzăriștii au petrecut și de această dată, spectacolul fiind realizat de Departamentul Artistic al liceului, avându-i ca prezentatori, desigur, pe Andi Poroșanu și Ștefan Toma. Muzica, dansurile, crăciunițele, decorațiile, karaoke, colindele și concursurile au animat petrecerea. Momentele artistice au avut efectul dorit, lăzăriștii intrând în spiritul sărbătorilor, dansând împreună, cântând împreună cu participanții concursului de karaoke. Cum? Nu l-am menționat?!  Ei bine, ar fi trebuit să încep cu asta. Lăzăriștii au avut ocazia de a urca și ei pe scenă pentru a participa la concursul karaoke organizat.

securedownload (2)În urma acestui concurs, am demonstrat că Fuego este într-adevăr mai popular decât Rihanna. Participanții care au cântat clasicul „Împodobește mamă bradul” au ieșit câștigători în aplauzele colegilor. Momentul final de dans a fost cu adevărat în spiritul unei petreceri, culminând spectacolul.

În final, toată lumea s-a distrat, spectacolul și-a îndeplinit misiunea, lăzăriștii petrecând împreună și cu ocazia acestui Crăciun.

Anda Vasilache

Anda este o tipă super, pregătită mereu de a face haz de necaz in situații „ extreme” ; iubește umorul negru. Îi place să lucreze cu oamenii, să le descopere caracterul și să analizeze tot ceea ce îi stârnește interesul. Are o viziune realistă asupra vieții doar atunci când visele amuțesc. Îi plac pisicile pentru că sunt ființe egoiste și independente.