De Crăciun fii mai bun!

 

DE CE?

Pentru că e frumos să dăruiești și să fii mai altruist.

CÂND?

În mod normal tot anul, dar concret, Sâmbătă, 21 decembrie.

UNDE?

În Club Ageless, Calea Şerban Vodă 213.

DE LA CÂT?

De la ora 20:00.

ŞI DECI CE SE ÎNTÂMPLĂ?

E simplu. Echipa „Pun pariu pe talent” susține campania umanitară „O șansă copiilor de la țară”, dezvoltată de Evenimentul Zilei. Așa a luat naștere conceptul CHARITY BALL, un bal de caritate în care sunt prezentați în exclusivitate o parte dintre semifinaliştii PPT. Aceștia vor cânta, dansa, face beatbox, improviza, pe scurt toate elementele necesare unei seri de sâmbătă seară în care se împușcă doi iepuri deodată: distracția și compasiunea față de cei mai puțin norocoși. Astfel, tinerii oferă un Crăciun mai cald și mai frumos altor tineri din satele din România.

Intrarea se face pe baza donației de minim 10 RON,  iar banii strânși vor fi trimiși către copiii defavorizați din comuna Brezoaiele, jud. Dâmbovița. Ţinuta este smart casual, sau cum se zice în popor „nici prea prea nici foarte foarte”, adică nici ca în sala de sport, dar nici ca la nuntă.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre evenimentul care va avea loc la un an după ce s-a petrecut „pseudo sfarșitul lumii”, vă invit să intraţi pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/PunPariuPeTalent

Silvia Matilda Aștefanei

Este fostă lăzaristă și actualmente studentă la medicină. Deși 90% din prieteni au sfătuit-o să lase Medicina pentru Jurnalism, a decis să păstreze pasiunea pentru scris doar la stadiul de hobby. LZR a însemnat pentru ea „peșteră fără de sfârșit, lumina de la capătul tunelului și marea fără țărm.” Pentru ea LZR e ca pasărea phoenix, renaște pe zi ce trece.