Zombie Party

Petrecerea de Halloween din Lazăr, Zombie Party, a avut loc în seara de 8 noiembrie, la mai bine de o săptămână după sărbătoarea tradițională, dar așteptarea a meritat. Lăzăriștii au avut ocazia să se distreze cu muzică, dans și karaoke.

 Ștefan Toma, prezentatorul evenimentului, a dat ocazia trupelor formate din elevi ai Lazărului, Audioholic și Reaktor 4, să urce pe scenă și să cânte câteva creații proprii sau hituri muzicale, unul dintre acestea fiind Personal Jesus, al lui Depeche Mode.

 O alta surpriza a serii a fost un moment artistic dedicat lui Michael Jackson, coordonat de Dan Iliuță și susținut de elevii din Departamentul Artistic al liceului. Ei l-au readus la viață prin interpretarea unor piese și printr-o coregrafie deosebită. Dar nu numai profesioniștii au avut ocazia să-și demonstreze talentul, ci și fiecare elev care a urcat pe scenă în cadrul concursului de karaoke sau în cadrul mult așteptatului concurs de costume, cu care s-a încheiat seara… poate puțin prea devreme, după părerea invitaților.

 Acestea fiind spuse, așteptăm următorul Halloween, dar până atunci vom avea, desigur, ocazia să participăm la multe alte evenimente organizate în cadrul Colegiului „Gheorghe Lazăr”.

1463576_663146207059330_1018133756_n