BALUL BOBOCILOR: Rețeta unei seri de neuitat

Se ia o seară banală de joi, în care în mod normal lăzăriștii și-ar fi petrecut timpul gândidu-se la weekend (sau învățând… cine știe?). Se alege și se pregătește dinainte un club, mai exact Bamboo, pentru toată combinația de culoare și energie ce va urma. Se mixează niște piese numai bune de un „bumtzi-bumtzi” lăzărist. Se păstrează în mare taină numele artiștilor ce vor concerta: nicio problemă, cu atât mai spontan va fi dansul. Se adaugă la tot acest amestec nebun, un om cu o energie pe măsură (și de-al casei pe deasupra). Se iau oameni frumoși, lăzăriști și prieteni, și toată compoziția se lasă la rece până în jurul orei 20.00, când inevitabil va exploda.

Vreți să încercați rețeta? Mi-e teamă că nu va ieși întocmai, pentru că există și câteva ingrediente surpriză păstrate secret de organizatori, iar în cazul în care nu ați apucat o porție sau pur și simplu aveți nevoie de o împrospătare de memorie vă invit să continuați lectura.

Pe 14 noiembrie, Bamboo-ul a reușit să depășească orice record în ceea ce privește numărul de persoane pe metru pătrat. Nu a fost nevoie de niciun concert al vreunui artist străin, ci de un bal al bobocilor organizat ca la carte. În jurul orei 21.00, scena a început să se lase „jos, jos, jos”, iar petrecăreții au fost cuprinși de atmosferă. Pe lângă muzica pusă de dj Andu, lăzăriștii și invitații lor au dansat și pe melodiile lui Dj. Sava și ale Ralukăi, pe ale lui Guess Who, care a fost însoțit de Spike și pe ale lui Grasu’ XXL. Cel care a întreținut starea-de-bine, prezentatorul, a fost Shurubel (Andrei Lăcătuș), care i-a distrat pe lăzăriști în pauzele dintre momente cu povești din viața sa de licean.

Și ca să fie balul, bal, nu a lipsit nici concursul Miss și Mister Boboc. La prima probă, boboceii au fost chinuiți de Shurubel cu întrebări surpriză și provocări pe voci senzuale. Bineînțeles că nici această generație de boboci, când vine vorba de atuuri, nu se rezumă doar la frumusețe, ci dă dovadă și de talent, participanții impresionând prin voce, dans, atitudine și chiar printr-un moment special care a inclus realizarea unui tablou cu „praf de stele” si o scenetă jucată pe versurile unor melodii cunoscute. Ultima probă a fost cea a ținutelor de seară, unde bobocii au avut șansa de a se face remarcați în fața juriului prin atitudinea din timpul defilării.

Câștigătorii? Din păcate nu pot reda și suspansul dinaintea premierii…

Locul I: Virgil Godeanu și Teodora Epistatu

Locul al II-lea: Bogdan Macoveanu și Ioana Caramavrov

Locul al III-lea (aici lucrurile se complică): Mihai Smeu, Bogdan Sburlea și Ștefania Vîlcu

Miss și Mister popularitate: Bogdan Mancaș și Tiana Voicu

În cazul în care ați ratat distracția, sper că acest articol v-a ajutat. Dacă încă nu mă credeți când vă spun că a fost o petrecere de ținut minte, atunci urmăriți-ne mâine pe Facebook și pe site pentru un set de poze inedite ♥.

Maria Niculae

Este o lăzăristă idealistă, care în timpul orelor ei „realiste” preferă să viseze cu ochii deschiși. Detestă monotonia, așa că este pregatită să-și exprime opinia proprie indiferent de domeniu, iar când cuvintele rostite nu sunt de ajuns, își insiră gândurile de la tastatură... Daca vreți să-i invadați visul, o puteți contacta pe Facebook.