Another Side of Heaven

„Se spune că totul în viață se întâmplă cu un scop…”

„Este foarte probabil ca viețile noastre să fie predestinate, deși se poate să fie doar la întâmplare.”

Nimic nu este ceea ce pare. Realitatea percepută de fiecare este diferită mereu. Iluzia lumii noastre perfecte se poate prăbuși in orice moment.

Ce se întâmplă cu noi când lumea noastră este Fărâmițată? Dar atunci când pierdem controlul asupra realității noastre? Ne dezintegrăm odată cu ea.

Un film psihologic ce îți poate antrena gândirea sau recunoaște întrebări pe care ți le-ai tot adresat, dar însă nu ai avut curajul de a le oferi un răspuns…Povestea tragică a unui adolescent aparent obișnuit se va face auzită!

Filmul psihologic „Another Side of Heaven”, ce va apărea la sfârșitul lunii Noiembrie, reprezintă cea mai nouă producție LCA, în regia lui Dan Iliuță.

Acesta prezintă drama unui adolescent ca oricare dintre noi, un licean aparent normal, pe numele său Cristian Tudorescu (Dan Iliuță). Puțini sunt însă cei care îi cunosc secretul: acesta locuiește de ani buni in liceu. Ritualul desfășurat în fiecare weekend atunci când rămâne singur în liceu îi alimentează și susține iluzia „raiului” său. Însă într-un weekend oarecare, acest ritual îi este dezechilibrat; lumea perfectă pe care și-a construit-o își pornește din acel punct numărătoarea inversă. Destinul va decide întorsătura de situație ce îi va culmina viața.

O trotinetă. Un sărut. Un telefon vechi. Lucruri aparent comune. Cine s-ar fi gândit că butonul declanșator al întregului șir de dezastre l-ar putea reprezenta un simplu apel telefonic?

Singurul coleg care bănuiește o mică parte din ce avea să fie descoperit este Radu (Pavel Stan), care se decide să afle secretul cu ajutor din partea unui psiholog. Dar situația îl depășește vizibil în final…

Cum mulți dintre voi sunteți curioși (la fel ca și mine) să aflați factorul sau ideea ce a condus la realizarea filmului; aflați că răspunsul este unul cât se poate de banal este chiar foarte obișnuit: „L-am visat într-o noapte.”

Pentru toți curioșii: trailer AICI.

Foto: Trupa LCA

Anda Vasilache

Anda este o tipă super, pregătită mereu de a face haz de necaz in situații „ extreme” ; iubește umorul negru. Îi place să lucreze cu oamenii, să le descopere caracterul și să analizeze tot ceea ce îi stârnește interesul. Are o viziune realistă asupra vieții doar atunci când visele amuțesc. Îi plac pisicile pentru că sunt ființe egoiste și independente.