Youth Voice Romania te vrea în echipă!

Ce este Youth Voice Romania?

Este un program lansat de către Fundaţia Parteneri pentru Dezvoltare Locală- FPDL. Acesta a fost iniţiat în parteneriat cu Harriet Tubman Center, Detroit, SUA, când Kayla Manson, coordonatorului programului, a prezentat programul Youth Voice pentru liceenii din România, în cadrul vizitei sale în România, în februarie 2013. În prezent, elevi din 5 licee bucureştene sunt implicaţi.

Ce îşi propune Youth Voice Romania?Youth Voice Romania te vrea în echipă

Iniţierea, proiectarea şi organizarea de activităţi educaţionale pe tema drepturilor omului şi justiţiei sociale, constând în dezbateri, training-uri şi organizare de campanii pentru documentarea şi rezolvarea problemelor identificate de grupul liceenilor, la nivelul colegiului sau la nivelul comunităţii. Metodologia utilizată în cadrul activităţilor Youth Voice se bazează pe elemente de educaţie nonformală combinate cu elemente de organizare comunitară.

De ce ai putea beneficia tu ca membru?

De o serie de workshop-uri de formare în domeniul drepturilor omului, al tehnicilor de activism social şi organizare comunitară, prezentări ale specialiştilor din aceste domenii, dreptul la participarea la întâlnirile organizaţiei şi implicit la luarea deciziilor şi stabilirii strategiilor ce se vor discuta în cadrul acestora.

Cum te poţi implica în Youth Voice?

Un prim pas este să asişti marţi, 29 octombrie,  la o prezentare mai pe larg a proiectului, a echipei organizatoare şi a ceea ce ai putea face TU pentru a schimba ceva. Youth Voice te aşteaptă la ora 12:30 în amfiteatrul Colegiului Naţional ,,Gheorghe Lazăr”.

Nu uita să îţi confirmi prezenţa la adresa youthvoicelazar@yahoo.com!

Pagina de Facebook!

Eveniment!

Mihaela Duță

Este o fire ambiţioasă, optimistă, căreia îi plac provocările şi nu se lasă intimidată de obstacole. Tot timpul caută modalităţi de dezvoltare personală, implicându-se în cât mai multe activităţi. În timpul liber îi place să scrie, să citească, să călătorească şi să viseze la cai verzi pe pereţi.