Pavel Bartoș pe Treptele Succesului

Pavel Bartoș: „Norocul tu îl provoci, nu vine de la sine… sănătoşi au fost și ăiă de pe Titanic!”

Pe 15 mai, carismaticul Pavel Bartoș a făcut lăzăriștilor marea onoare de a veni în faţa lor pentru a le vorbi, în cadrul proiectului „Treptele succesului”, organizat de clasa a X-a F, coordonată de către doamna profesoară Mariana Nicolăescu.

Când spun Pavel Bartoș eu mă gândesc la umor de calitate, ingeniozitate, spontaneitate, perseverență, dar și seriozitate în muncă. Bineînțeles că îmi vin în minte și „Românii au talent”, teatru, televiziune și multe altele, dar sunt de părere că cele cinci calități enumerate mai sus îl definesc și sunt cele care i-au adus succesul. El însuși ne îndeamnă să știm ce vrem și să nu lăsăm pe nimeni să ne influențeze în viață. Să luăm exemplul lui, care nici după 80 de casting-uri fără rezultate nu a renunțat și a așteptat să fie, după cum spune el, „omul potrivit la locul potrivit”. Astfel, Pavel Bartoș a reușit să își impună numele în teatru și mai apoi în televiziune.

Dacă te-ai întrebat vreodată de unde a apărut celebra manevră de dans a lui Pavel Bartoș, află că totul a început ca un dans de susținere pentru prietenul său, Răzvan Fodor, ce vine de la o formă de alint a cântăreților din fosta trupă a acestuia, Krypton. Pavel Bartoș a modificat-o, ajungând la gestica actuală, foarte îndrăgită de public.

El ne-a mai spus câteva secrete, cum ar fi faptul că are mari emoții înainte de a intra pe scenă, însă se bucură că de-a lungul anilor a reușit să le facă constructive. De asemenea, ne-a dezvăluit că din dorința de a împărtăși bucuria succesului emisiunii „Românii au talent” a venit cu ideea replicii „Ia de aici, uite aici!” pentru unul dintre scenarii, ca sfârșit al melodiei „You sexy Pavel Bartoș”, pentru care, după spusele lui, „Smiley e de vină”.

Fiind actor „la origini”, Pavel Bartoș a recunoscut că prima lui iubire a fost teatrul și că aceasta nu se uită niciodată. El încearcă să găsească un echilibru între teatru și televiziune, însă simte că pe scena teatrului evoluează artistic, acolo având posibilitatea de a ne surprinde jucând roluri diferite.

La sfârșitul evenimentului lăzăriștii i-au mulțumit prin ropote de aplauze invitatului nostru. Pavel Bartoș a spus că el a fost „doar aperitivul pentru Smiley”, așa că cine știe, poate în viitor ne va bucura și acesta cu prezența.

„Niciodată nu e prea devreme, însă prea târziu, în schimb, da.”

Mihaela Duță

Este o fire ambiţioasă, optimistă, căreia îi plac provocările şi nu se lasă intimidată de obstacole. Tot timpul caută modalităţi de dezvoltare personală, implicându-se în cât mai multe activităţi. În timpul liber îi place să scrie, să citească, să călătorească şi să viseze la cai verzi pe pereţi.