RIUF 2013

Viitor. Este un singur cuvânt, dar un cuvânt care pe mine, personal, mă sperie. Reprezintă terminarea liceului; a celor mai frumoşi ani din viaţă. De aici totul devine mai complicat: studiile, relaţiile, deciziile.

Ai putea foarte bine să începi de acum, la cât de multe hotărâri ai de luat. Rămâi în România sau pleci în străinătate? În ce domeniu vrei să înveţi? La care facultate? Ce carieră vei urma? S-ar putea să găseşti răspunsurile unora dintre aceste întrebări la RIUF.

Romanian International University Fair sau RIUF, pe scurt, este un eveniment dedicat tinerilor interesaţi de studii universitare și post-universitare internaționale. În cadrul evenimentului participanţii vor avea ocazia să afle informaţii direct de la studenţii universităţilor de care sunt interesaţi, dar şi de la alţi reprezentanţi ai acestora. De asemenea, ei vor putea lua parte la workshopuri şi seminarii, unde vor afla mai multe despre modalităţile de finanţare disponibile pentru studiul în străinătate şi să descopere oportunităţi de carieră.

Cea de-a 12-a ediţie de anul acesta va avea loc în weekend-ul 16-17 martie, la Sala Palatului, între orele 10:00-17:00. Nu uita să te înscrii pe site-ul http://www.riuf.ro, locurile fiind limitate.

Este alegerea fiecăruia dintre noi. Tu îţi vei începe planificarea viitorului acum?

Mihaela Duță

Este o fire ambiţioasă, optimistă, căreia îi plac provocările şi nu se lasă intimidată de obstacole. Tot timpul caută modalităţi de dezvoltare personală, implicându-se în cât mai multe activităţi. În timpul liber îi place să scrie, să citească, să călătorească şi să viseze la cai verzi pe pereţi.