Au început înscrierile pentru „Ziua elevului”

Dragi lăzărişti, vă anunţăm cu deosebită plăcere desfăşurarea celei de-a treia ediţii a proiectului „Ziua elevului”. Acest proiect constă în înlocuirea personalului liceului, de la profesori până la paznic. Elevul are oportunitatea de a se afla de partea cealaltă a catedrei, predând materia aleasă de profesorul înlocuit. Se vor tipări cataloage speciale, în care elevul-profesor va pune absenţe şi note. La sfârşitul zilei este la latitudinea profesorului respectiv de a trece notele în catalogul real. Accesul în cancelarie va fi permis tuturor participanţilor. Sună bine, nu?

Cei care sunt interesaţi să participe la acest eveniment vor avea nevoie de o scrisoare de intentie, un CV şi o scrisoare de recomandare de la profesorul substituit; există modele pentru acestea din urmă care pot fi găsite pe pagina noastră de Facebook. Perioada de înscrieri va fi 11 februarie-7 martie, pe 8 martie având loc selecţia participanţilor. Proiectul se va desfăşura în saptămâna  „Şcoala Altfel”, pe 1 aprilie. La sfârsitul zilei, participanţilor li se vor înmâna diplome, iar evenimentul va fi mediatizat de către partenerii noştri.

Unde ne puteţi găsi: atât pe pagina noastră de Facebook: facebook.com/ziuaelevului, cât şi în liceu, la clasa a 11-a F (sala 101) în cursul dimineţii, dar şi la adresa de mail: ziua_elevului@yahoo.com. Puteţi să vă depuneţi dosarele, cât mai repede şi cu entuziasm! Vă aşteptăm cu drag!