Cupid’s Note: Întoarcerea la origini

Dacă s-a terminat agitația creată în jurul zilei de Sfântul Valentin, nu înseamnă că s-a terminat perioada în care îi poți face surprize persoanei dragi. Din contră. Cum sărbătoarea românească a iubirii, Dragobetele, se apropie, 4 lăzăriste au decis să continue șirul gândurilor frumoase printr-o campanie a zeului Eros.

În săptămâna 18-21 februarie, sunteți invitați să lăsați câte un bilețel, anonim sau nu, pentru o persoană dragă în cutia special amenajată, amplasată la intrarea în liceu. Un zâmbet, un gând, un desen, orice credeți că v-ar putea înveseli persoana dragă, este binevenit.

„Cupid’s Note” nu sărbătorește doar dragostea, ci și prietenia. Oricine are nevoie din când în când de o vorbă bună, fie ea și anonimă.

Singura condiție impusă este aceea de a menționa în bilețel numele și clasa destinatarului. Mesajele vor fi livrate vineri, 22 februarie.

Să aveți inspirație!

Pentru mai multe detalii sau întrebări, intrați pe pagina de Facebook

Maria Niculae

Este o lăzăristă idealistă, care în timpul orelor ei „realiste” preferă să viseze cu ochii deschiși. Detestă monotonia, așa că este pregatită să-și exprime opinia proprie indiferent de domeniu, iar când cuvintele rostite nu sunt de ajuns, își insiră gândurile de la tastatură... Daca vreți să-i invadați visul, o puteți contacta pe Facebook.