Ce concerte sunt în decembrie?

Tot am intrat în perioada sărbătorilor de iarnă, iar vacanţa este la doi paşi, aşa că am putea foarte bine să ne şi bucurăm din plin de concertele organizate în luna aceasta.

Sursă: bestmusic.ro

Pentru a intra în atmosfera sărbătorilor, Corul Naţional de Camera Madrigal va debuta un turneu de colinde româneşti pe data de 9 decembrie la Ateneul Român. Colindele româneşti vor fi prezentate în succesiunea originală în care au fost înregistrate pentru prima oară pe disc de vinyl, în urma cu 45 de ani.

Dacă vă place rockul alternativ nu trebuie să rataţi concertul Luna Amară de pe 12 decembrie. Acesta va avea loc în Club Expirat, începând cu ora 22:00. Trupa foloseşte un instrument mai rar întâlnit în domeniu, şi anume trompeta.

Pe 14 decembrie Arenele Romane vor fi gazda unui eveniment cu un line-up format din Apparat, Deetron şi Vakula, seara fiind întregită de prestaţiile lui Giuser şi Fouchat. Acesta va avea loc vineri, 14 decembrie, de la ora 22:00. Preţul unui bilet de intrare este de 30 lei înainte de ora 00:00 şi 40 lei după ora 00:00.

Următoarea zi, pe 15 decembrie, de la ora 23:00, tot la Arenele Romane, Pendulum DJ set împreună cu MC-ul Verse vor incendia scena prin ritmuri drum and bass, heavy metal, electronic rock, dubstep si electro house. Biletele pentru show costă în avans 30 lei şi le puteţi găsi la magazinul Boarder’s.

The Silver Church vă invită la concertul caritabil „Muzică pentru viaţă” susţinut de Moonlight Breakfast, Viţa de Vie, Alexandrina Hristov, Les Elephants Bizzares şi Gojira. Acesta va avea loc pe 18 decembrie, începând cu ora 20:00. Preţul unui bilet de intrare este de 30 lei.

Dacă în ziua de 20 preferaţi colindele de Crăciun în locul rock-ului, le puteţi asculta cântate de Ştefan Hruşcă la Sala Palatului într-o atmosferă de sărbătoare. Evenimentul se numeşte „La mijlocu’ cerului”, numele noului său album, ce va fi lansat cu această ocazie.

Vineri, 21 decembrie, în cadrul spectacolului Fragma, „I Love the 90′s”, No Mercy, Snap!, London Beat, C+C Music Factory,  Ice MC, Culture Beat şi Robin S vor concerta la Sala Polivalentă. Invitaţi vor fi Delia şi Animal X, iar MC-ul va fi George Vintilă.

Mi-aş dori ca toate lunile anului să se numească decembrie, la câte concerte sunt în această perioadă, deşi probabil va trebui să îmi golesc puşculiţa dacă voi vrea să merg la mai multe dintre ele.

 

Mihaela Duță

Este o fire ambiţioasă, optimistă, căreia îi plac provocările şi nu se lasă intimidată de obstacole. Tot timpul caută modalităţi de dezvoltare personală, implicându-se în cât mai multe activităţi. În timpul liber îi place să scrie, să citească, să călătorească şi să viseze la cai verzi pe pereţi.