Vlogul lui Tudi: un Vlog Random

De curând am descoperit vlogul unui youtuber recent apărut pe internet şi, într-un moment de inspiraţiune, am decis să vă vorbesc si vouă despre el.

După ce şi-a făcut reclamă pe reţelele de socializare, like-urile, subscribe-urile şi laudele nu au întârziat să apară. Este cunoscut sub numele de Tudi, iar stilul său simplu, condimentat cu poante originale şi dominat de sarcasm şi ironie a fost suficient să stârnească râsul şi interesul fanilor. Am vrut să aflu mai multe despre acesta idee, aşa că am stat de vorbă cu fondatorul său. Iată cum a decurs interviul:

Reporter: Ce te-a determinat să faci un vlog?

Tudi: Pe primul l-am făcut doar pentru mine, de amuzament… După ce mi-a spus un prieten că a ieşit chiar tare, l-am uploadat pe Youtube.

R: Cum te-ai simţit când ai văzut cât de multă lume îţi apreciază munca?

Tudi: M-am bucurat! Şi sincer să fiu m-am simţit puţin flatat…

R: O să continui cu episoadele sau a fost doar ceva de moment, să vezi cât de bine prinde la public?

Tudi: O să continui, chiar îmi place să fac video blogging!Dar momentan nu prea am timp… Iar dacă sunt obosit se vede pe mine şi nu iese cum ar trebui să iasă. În weekenduri mai filmez, dar cred că voi începe să postez doar în prima vacanţă.

R: Ne poţi dezvălui o idee la baza căreia stă următorul filmuleţ sau este surpriză?

Tudi: Veţi vedea! :))

R: Ca de final, ce mesaj ai să le transmiţi lăzăriştilor?

Tudi: Multă sănătate şi numai bine!

R: Mulţumesc pentru timpul acordat. Mi-a făcut plăcere să vorbesc cu tine!

Tudi: Şi mie mi-a făcut plăcere, o zi bună!

Aşa cum susţine şi el, deşi este abia la primul episod, iar şcoala şi activităţile zilnice îl împiedică să filmeze pentru o vreme, Tudi nu vrea să renunţe şi promite să revină cu filmuleţe mai amuzante şi mai complexe atunci când va avea timp.

În cazul în care v-am făcut curioşi, aici puteţi găsi linkul de la intro, sau „cum a început vlogul lui Tudi”.