O poveste. O viață. Un film: The World From Above

Secvență din film

Cine nu a avut parte până acum de acel intrigant moment din viață în care îți găsești în sfârșit adevărata pasiune? Și chiar dacă pentru unii acea clipă este încă un mister, următoarea poveste le va transmite totuși un mesaj puternic.

Nu se întâmplă deseori ca o persoană atât de atașată emoțional de tine, însă din afara acestui tărâm, să îți arate calea cea bună. Consider că linia dintre real și fantastic este uneori foarte subțire, iar ceea ce vă voi prezenta vă va face să gândiți de două ori orice vis mărunt și ascuns.

Un băiat alături răposatul său unchi – o legătură ce ține mult dincolo de limita Pământ – Cer. Într-o astfel de situație, trebuie să te ghidezi după instinct pentru a descifra secretul ce va deschide orizonturile unei noi lumi.

Lăsând la o parte mesajul dintre rânduri (sau mai bine zis, dintre scene), ce este până la urmă „The World From Above”? Păi, aș putea spune că mai întâi a fost un vis neimportant, stocat acolo, în subconștient, – că tot facem T.I.C. – iar apoi trezit la viață. Descoperind acesată idee ce își are rădăcinile în propria mea copliărie, am pus pe hârtie gândurile ce se zbăteau a ieși din întâmplări uitate și, iată, a fost un rezultat bun, aș spune eu.

După aceea mi s-a propus să transpun ideea în arta cinematografică. Am spus: de ce nu? Abia atunci, îmbinând momente vizuale corespunzătoare amintirilor mele, s-a materializat cu adevărat visul perfect, o idee ce va inspira mulți în căutarea drumului pasiunii.

Astfel, vă invit joi, 8 noiembrie, la 13:30 în Sala De Festivități pentru a vedea o poveste despre iubire, nesiguranță, pasiune și… ce să mai?… viața în deplină glorie!

Dar, până atunci hai sa vedem trailerul acestui film !

http://www.youtube.com/watch?v=_aFV5r4zFFI

Dan Iliuta

este interesat atât de subiectul literaturii cât și teatrul, fotografia, dar mai ales filmul. Orice nouă ocazie care se ivește pentru a crea este o poartă către o nouă lume distractivă.