Lorena Vașcu și George Tănăsescu (A șasea pereche )

Lorena Vașcu şi George Tănăsescu formează o echipă apropiată, ambiţioasă, ce se implică cu determinare și hotărâre în acest concurs, atât pentru a uimi publicul, cât și pentru a profita de această ocazie unică în viaţă. Ei transformă cu ușurinţă seriozitatatea și munca de la repetiţii într-o atmosferă prietenoasă, deschisă, sperând că vor reuşi să impresioneze publicul pe data de 28 noiembrie.

Fotograf: Andreea Retinschi
  • În primul rând de ce participi la concursul de Miss și Mister?

Lorena: Uneori nici eu nu știu să îmi răspund la această întrebare. De fiecare dată când sunt întrebată, tot ceea ce pot să fac este să mă blochez. Motive există, cele mai multe legate de clișeele pe care le aud tot mai des: „ Cine nu ar vrea să participe la Miss şi Mister?”. Eu cred că trebuie să fie ceva mai mult de atât, poate pentru că timp de câteva minute pe scenă ești doar tu: privit, judecat, apreciat, dar cu șansa de a îi uimi, de a le schimba părerea, de a fi cine vrei tu să fii.

George: M-am decis să particip la acest concurs, deoarece așa am fost sfătuit de către colegi și deoarece îmi place să mă implic în orice activitate din care pot învăţa ceva nou.

  •  Descrie-ţi personalitatea în doar 3 cuvinte şi spune-ne care este mottoul tău.

Lorena: Consider că o personalitate este imposibil de descris în doar trei cuvinte. Unde ai putea să curpinzi toate lucrurile bune, dar, mai ales, toate  lucrurile rele? Pot spune că sunt ambiţioasă,  încăpăţânată, dar până și eu cedez atunci când este nevoie. După părerea mea unul din lucrurile care ne definesc personalitatea este haosul de trăiri opuse care se completează reciproc. Motto: „Nu regreta niciodată nimic, pentru că la un moment dat, te făcea fericit”.

George: Cele trei cuvinte ce îmi descriu personalitatea sunt: hotărâre, dedicare și instinct. Sunt un om care se bazează pe instinct, un om hotărât, care se dedică în totalitate. Motto: „Unii oameni sunt atât de săraci, încât tot ceea ce au sunt bani”.

  •  Cum te înţelegi cu partenerul tău/ partenera ta?

Lorena: Eu și George ne-am apropriat într-un timp foarte scurt. Tachinările de la repetiţii, glumele și aprecierile (rare, mai ales din partea lui) ne fac, ceea ce consider eu, o echipă, pentru că până la urmă suntem în asta împreună și trebuie să reușim împreună.

George: Mă înţeleg foarte bine cu Lorena. Consider că organizatorii au ales foarte bine perechile participante.

  •  Consideri că organizatorii fac tot posibilul pentru a vă susţine?

Lorena: Organizatorii m-au uimit din prima clipă. Sunt maturi și reuşesc, chiar dacă diferenţa de vârstă nu este mare, să ne impună respect, să ne motiveze, să ne ajute cu fiecare ocazie. Nu am realizat până acum câtă muncă trebuie depusă la organizarea unui bal. Ei sunt într-o continuă agitaţie, dar ştiu că tot ceea ce fac, fac pentru noi și pentru cei ce vor veni să ne vadă.

George: Organizatorii se străduiesc enorm în timpul repetiţiilor, deci da, consider că ei fac tot posibilul.

  • Cum e atmosfera la repetiţii?

Lorena: Eu iubesc atmosfera de la repetiţii, îmbină perfect seriozitatea și distracţia. Muncim foarte mult, dar relaxarea de după merită tot efortul. Este greu, într-adevăr, dar nu aș putea să mă plâng, pentru că este un sentiment minunat.

George: Organizatorii sunt foarte prietenoși și înţelegători, astfel, atmosfera de la repetiţii este una bazată pe seriozitate. Atât noi, participanţii, cât şi organizatorii, muncim din greu pentru ca seara de 28 noiembrie să rămână de neuitat.