Participă la „Hola!” pentru dezvoltarea ta personală!

Un simplu „Bună!” poate fi începutul unei prietenii de durată. HOLA!, un proiect al organizaţiei Youth Academy, îşi propune să ajute tinerii să se dezvolte pe plan personal prin comunicare şi metode non-formale. Fără profesori, nu îţi trebuie manuale şi nu se dau note. Tot ce trebuie să ai la tine sunt bateriile de energie încărcate, o doză mare de entuziasm, un strop de inventivitate şi resurse nelimitate de voie bună.

Astfel, într-o atmosferă plăcută, alături de tineri de vârsta ta, vei putea să îţi îmbunătăţeşti abilităţile de comunicare şi de vorbire în public, să îţi testezi creativitatea şi să înveţi lucruri noi despre vânzări şi managementul de proiect.

Participarea la workshop-ul HOLA! presupune două zile de activităţi inedite. Ajuns la cea de-a opta ediţie, proiectul are loc la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” în week-endul 17-18 noiembrie, timp de aproximativ 12 ore în total. La final vei primi o diplomă care să ateste competenţele dobândite în program.

Dacă eşti interesat, completează formularul bit.ly/FormularHOLA şi vei fi contactat în cel mai scurt timp. Pentru mai multe detalii îi poţi contacta pe Edi Anghel (Colegiul Naţional „Gh. Lazăr”) sau pe Ioana Puiu (Colegiul Naţional „Sf. Sava”). De asemenea, pentru a fi la curent cu noutăţile vizitează pagina de Facebook a evenimentului şi site-urile www.proiecthola.ro şi www.youthacademy.ro.

Ne vedem acolo!

Mihaela Duță

Este o fire ambiţioasă, optimistă, căreia îi plac provocările şi nu se lasă intimidată de obstacole. Tot timpul caută modalităţi de dezvoltare personală, implicându-se în cât mai multe activităţi. În timpul liber îi place să scrie, să citească, să călătorească şi să viseze la cai verzi pe pereţi.