Bobocii s-au pus pe treabă

În acest an şcolar, activităţile se pot mândri cu o mulţime de participanţi.

În primul rând clubul de Debate a reuşit să umple amfiteatrul de la prima întâlnire. Bobocii s-au arătăt încântaţi de surpriza ce le-a fost facută. Patru dintre debaterii mai mari au facut o demonstraţie pe tema: „Ministerul Magiei ar trebui să se facă public!”. Spectatorilor li s-a oferit şansa de a alege câştigătorul. Nu au fost dubii, iar Parlamentul a reuşit să triumfe.

Al doilea mare eveniment a fost Revista LZR, care s-a „aprovizionat” cu o mulțime de noi redactori care mai de care mai doritori de a scrie articole noi şi de a învăţa de la cei mari. Prima şedinţă a avut deja loc, iar organizatorii au început să pună totul în ordine.

Alt mare proiect al liceului, asediat de asemenea de noii veniţi, a fost Trupa de Teatru AS. Andrei Gheorghe, organizatorul, a avut câteva probleme în alegerea viitorilor participanţi la acest proiect din cauza numarului foarte mare de actori talentaţi ce s-au prezentat la preselecţii. În sfârşit a ajuns la concluzia că noii recruţi vor fi în număr de 15. Deşi, menţionează Andrei, au fost mai mulţi care l-au impresionat, atât pe el cât şi pe colegii lui.

Cercul de literatură englezească „Jane Austen” a avut un mare succes de asemenea, clasele mici năvălind în cabinetul de engleză (sala 112). Aici s-a început deja lecturarea romanului „Mândrie si Prejudecată” de Jane Austen, doamna Dincă Rodica, cea care organizează cercul, fiind foarte încântată de participanţi şi atracţia acestora faţă de romanele englezeşti.

Cercul de pictură şi-a redeschis şi el portile, iar bobocii nu s-au lăsat inţimidaţi nici în acest caz, fiecare vrând să îşi arate talentul.

Acest an pare să fie foarte roditor, cel puţin din acest punct de vedere… restul mai vedem!