Ada-Maria Ileana și Leonard Pîrlog (A șaptea pereche )

Leonard Pîrlog (clasa a IX-a C) şi Ada-Maria Ileana (clasa a IX-a I) sunt un duo plin de viaţă şi de entuziasm, perseverenţi, încrezători în propriile forţe. Participă la acest concurs, considerându-l o provocare în adevăratul sens al cuvântului şi o experienţă memorabilă. Cei doi ne promit o atmosferă demnă de balul liceului nostru, plină de distracţie şi surprize.

Fotograf: Andreea Retinschi
  • În primul rând, de ce participi la concursul de Miss şi Mister?

Ada: Am decis să particip la concursul de Miss şi Mister pentru că este o şansă de a trăi o experienţă unică, o provocare pentru mine însămi, pentru a-mi cunoaşte limitele şi pentru a le depăşi.

Leo: Particip la concursul de Miss și Mister deoarece consider că este o ocazie unică în viață și o experiență de neuitat. O iau ca pe o provocare şi am avut sprijinul tuturor prietenilor încă de la început, lucru ce m-a motivat să merg la preselecţii. Accept orice provocare şi întotdeauna realizez tot ceea ce îmi propun.

  • Descrie-ţi personalitatea în doar 3 cuvinte şi spune-ne care este mottoul tău în viaţă.

Ada: Sunt inteligentă, perseverentă şi plină de viaţă. Mottoul dupa care ma ghidez este: „ Everything happens for a reason ”.

Leo: Ambiţios, perseverent şi încrezător. Mottoul meu este: „Today I will do what others won’t, so tomorrow I can do what others can’t .

  • Cum te înţelegi cu partenerul tău până acum?

Ada: Eu şi Leo ne-am înţeles foarte bine încă de la început. Este o persoană deschisă. Este foarte prietenos şi glumeţ, dar, în acelaşi timp, este ambiţios şi serios atunci când vine vorba de repetiţii. Mă bucur că este partenerul meu.

Leo: Mă potrivesc foarte bine cu partenera mea, între noi fiind o sincronizare şi o înţelegere stabilă în toate aspectele. Până acum ne înţelegem atât în cadrul concursului, cât şi în afara acestuia şi sper ca şi pe viitor să facem o echipă bună.

  • Consideri că organizatorii fac tot posibilul pentru a vă susţine?

 Ada: Da, nici nu încape îndoială. Organizatorii sunt mereu alături de noi ca să ne ajute cu orice problemă, ne susţin şi ne încurajează. Apreciez faptul că se implica 100% în acest proiect.

Leo: Colegii noştri din organizare îşi dau silinţa ca totul să iasa cât mai bine, susţinându-ne permanent. Eu unul nu am avut parte de niciun moment în care să nu primesc sprijin, îndrumare şi înţelegere din partea lor.

  • Cum e atmosfera de la repetiţii?

Ada: La repetiţii muncim mult pentru că ne dorim cu toţii să iasă ceva deosebit. Totuşi, fiind prieteni, râdem şi ne distrăm, iar toată experienţa este dulce si utilă. Suntem ca o mare familie.

Leo: Repetiţiile decurg într-o atmosferă relaxată, dar cu seriozitate din plin! Pe principiul: râdem, ne distrăm, dar cu măsura.

Cine nu ar vrea să vină la balul celui mai bun liceu din capitală? Să fim serioşi. Ştiu că simţiţi de acum că va fi o atmosferă incredibilă. Aşa că vă aşteptăm în număr cât mai mare să ne distrăm împreună la finalul lunii noiembrie în cel mai renumit club, Bamboo! Şi nu uitaţi, cântaţi cât vă ţin plămânii şi dansaţi până vă amorţesc picioarele! Ne vedem acolo!