Revista LZR va fi la TVR, luni 12 decembrie!

Avem peste 500 de vizitatori unici pe zi, dintre care mai mult de jumătate sunt vizitatori noi, față de luna precedentă. Avem peste 15.000 de pagini vizualizate în luna noiembrie, iar timpul mediu petrecut pe site de voi este de aproape 5 minute și continuăm să creștem. Vă mulțumim pentru asta.
Și pentru că am crescut atât de repede, suntem invitați luni, 12 decembrie 2011 la emisiunea ,,România, zi de zi!” de pe TVR 1 unde vom vorbi despre acest proiect, despre site și revistă și despre ce reprezintă ele pentru noi.

Vor fi prezenți acolo Ana-Maria Iwada, Senior Editor online, Ioana Bărbulescu, Senior Editor print și Dragoș-Robert Neagu, Junior Editor.

Sperăm să ne urmăriți și să continuați să ne citiți. Nu uitați de superconcursul nostru, Gala Never be alone. Premiile sunt pe măsura importanței lui!

Dragoș-Robert Neagu

este editorul-șef adjunct al Revistei LZR și este pasionat de domeniul jurnalistic, de design grafic, de internet și social media. Scrie din când în când de plăcere; este o persoană mai dificilă când vine vorba să lucrezi cu el și stă foarte prost cu deadline-urile, dar e ambițios.