Parfum de Lazăr, Venin de BOA: Balul bobocilor lăzăriști 2011

Pe 7 decembrie, lăzăriștii și-au primit cadoul de Moș Nicolae: BAAALUL de la BOOOA!!! Atmosfera – demnă de renumele liceului și al clubului – ca la Hollywood: covor roșu, reflectoare, bodyguarzi, garderobă, tocuri amețitor de înalte, costume de spectacol, două etaje și… nelipsitul domn Săndel.

„Multe vedete, persoane cunoscute… yow!”

Așa ne spune DJ Shurubel, prezentatorul balului, în imnul Lazărului. Nu doar pentru că participanții concursului Miss&Mister au defilat costumați în personaje ca Lady Gaga, Audrey Hepburn sau James Bond, ci și pentru că Antonia, Șuie Paparude, Guess Who, Valentin Luca și Grasu XXL ne-au distrat la maximum.

„Toți știu că suntem talente înnăscute

Vorbim puțin, ne exprimăm în gesturi”

În ceea ce-i privește, concurenții la Miss & Mister ne-au demonstrat că se află, de fapt, între talent și…„ talente”. Dar și asta face parte din farmecul unui bal, nu ? S-a dansat în stil electro, hip-hop, R&B, cancan, s-a cântat atât vocal, cât și la pian sau la chitară, o fată a interpretat rolul de Cat Woman, iar un băiat a aparut pe tocuri, în rochie și cu perucă. Amuzant. Șocant nu atât travestiul, cât gesturile.

Pentru că suntem fashion, Alex Raicu ne-a prezentat colecțiile sale.

Ce nu știu cei din afară este că am fost puși să semnăm că nu fumăm, nu bem și plecăm la ora 1 de la bal, precum Cenușăreasa.  Și noi, fiindcă ascultăm Guess Who, am zis Azi nu, te rog eu, nu / Mâine poate facem cum zici tu.  Rezultatul: de prea multă euforie, unele fete au căzut „de la înălțime”, iar niște băieți au mai dat pe-afară din consumație.

La capitolul Unlike a câștigat detașat aglomerația. Ne-am cam călcat în picioare, am fost arsă cu țigara de n ori, iar calitățile unora de „zbânțuială” lasă de dorit. Înțeleg că vreți să păreți sexy, fetelor, dar ceea ce sigur v-a reușit este altceva: ați demonstrat că știți să izbiți pe cineva de perete în 3 secunde doar cu o mișcare a dorsalei, ca să mă exprim frumos.

Popularitatea, draga de ea, a creat și momentul de suspans cel mai haios. Juriul format din profesori nu s-a putut decide între Laura Cristea și Alexandra Ștefan. La reacția publicului, Shurubel și-a scos telefonul și a cronometrat aclamațiile pentru cele două finaliste. „Sunteți nebuni, zău!”, a exclamat el, anunțând-o pe Alexandra, în final. Așa e, Shurubel, ai dreptate, dar avem și noi dreptul să fim nebuni o dată pe an…

Pentru arhiva liceului și ca să nu uitați prea curând, vă reamintesc premianții balului:

Locul I: HANELORE BAUER și CRISTI BACIU

Locul II: ANA PACEOAGA și BOGDAN BERCU

Locul III: MARA NISTOR și SERGIU SIMIONESCU

Popularitate: ALEXANDRA ȘTEFAN și DAN CHIRIAC

 

„Toată lumea … GHEORGHE LAZĂR! / Mâinile sus pentru Lazăr!”