MAGIC BOX – Un zâmbet de Crăciun

Anul trecut, Magic Box, un proiect cu totul nou în Lazăr, a arătat cum o cutie de carton reciclat de la bufet poate fi transformată într-o cutie cu cadouri, și cum fiecare clasă din liceu a avut câte una, nu mai puțin de 30 de copii de la centrul de plasament Pinocchio din București au avut parte de o surpriză mai mult decât plăcută în ajun de sărbători. Proiectul a culminat cu un spectacol artistic și a beneficiat de susținerea prezentatoarei TV Andreea Esca.

Proiectul revine în 2011, urmărind și de data aceasta să le ofere zâmbete copiilor mai puțin norocoși. Am putea spune că revine chiar în forță, pentru că destinația noastră este un adăpost din Valea Screzii, unde sunt strânși nu mai puțin de 300 de copii abandonați de părinți. Probabil pentru mulți dintre voi sărbătorile sunt importante, mai ales deoarece reprezintă o ocazie de a petrece timpul alături de cei dragi. Împreună, putem fi o familie pentru acești copii, pentru care Crăciunul este cu totul altfel.

Așa că iată-ne aici rugându-vă să donați atât cât puteți, fiindcă știm că pentru un copil orice cadou primit are în el un strop de magie. Vă așteptăm săptamâna aceasta cu jucării, haine, cărți de care nu mai aveți nevoie sau chiar dulciuri sau obiecte care v-au făcut copilăria mai frumoasă.

La sfârșitul săptămânii se va susține și un eveniment Magic Box, ce va conține printre alte momente artistice și o reprezentație a trupei de teatru AS. Invitată va fi, și de această dată, Andreea Esca. Încercăm astfel să transmitem un mesaj și prin intermediul televiziunii, care ne va însoți în deplasarea noastră la Valea Screzii, pe data de 22 decembrie, acela că de Craciun cu toții ar trebui să ne deschidem inimile și să dăruim atât cât putem. De asemenea, vrem să dăm un exemplu și să arătam ca oricine poate contribui, iar un minim de efort de la un număr mare de persoane poate cu adevărat să conteze.