Muzică și dans – a patra pereche de la Miss&Mister Boboc Lazăr 2011

Continuăm cu perechea Alexandra – Sergiu. El este un micul pianist cu simțul umorului, iar ea este pasionată de dans. Îi poți „poziționa” câteodată într-un musical hollywoodian al anilor ’80. Oare reprezinta combinația castigatoare?

Alexandra Ștefan, clasa a IX-a D

 Descriere personală: Sunt o fire jucăuşă, îmi plac provocările şi sunt perseverentă. Am încredere în forţele proprii şi muncesc mult pentru a realiza ce-mi doresc. Îmi place foarte mult să dansez şi asta voi face şi la proba de aptitudini.

Zodie : Scorpion

Daca nu ai fi fost aleasă, pe cine ai susține?

Sincer, aş fi susţinut-o pe Mara Nistor, deoarece este colega mea din clasa a V-a. Însă cred că toate fetele sunt capabile și sper să nu se supere din cauză că am ales-o pe Mara.

De ce participi la acest concurs?

Consider important faptul că am intrat la concursul de Miss Boboc, pentru că este o şansă unică în viaţă, de care fetele frumoase ar trebui să profite. De asemenea, e o provocare; cum nu-mi place să dau înapoi, mă voi strădui să câştig .

Cum te simţi până acum?

SUPER! Coordonatorii sunt înţelegători şi fac tot posibilul să găsească un program doar pentru noi. Am emoţii când mă gândesc că voi fi pe scenă în faţa a două mii de oameni, dar cu atâtea repetiţii, cu siguranţă va ieşi bine.

Mottoul meu: „Never back down” – Viaţa e plină de oportunităţi şi trebuie să profităm la maximum de ele.

Sergiu Vlad Simionescu, clasa a IX-a H

Descriere personală: E foarte greu să îţi faci singur descrierea, mai ales atunci când trebuie să scoţi în evidenţă doar părţile bune şi să rămâi şi modest în acelaşi timp! Reprezint o combinaţie între seriozitate şi glumă, în funcţie de oameni şi împrejurări. Îmi plac sporturile de iarnă şi iubesc muzica. În timpul liber compun şi cânt la pian, acesta fiind de altfel hobby-ul meu.

Zodie: Vărsător

Daca nu ai fi fost ales pe cine ai susține?

Pe toţi!

De ce participi la acest concurs?

Niciodată nu mă arunc într-o competiţie dacă ştiu că nu există şanse de reuşită. Totul a pornit ca o joacă. Entuziaşti, ne-am prezentat la preselecţii. Unul din cei aleşi am fost eu. Aşa am intrat în acest proiect în care m-am implicat, considerându-l o experienţă unică.

Cum te simţi până acum?

Bine. Cu această ocazie am descoperit că îmi place dansul, deci deja mă consider câştigător!

Mottoul meu: „Sunt succese care te înjosesc şi înfrângeri care te înalţă.” (Nicolae Iorga)

Mai sunt 2 perechi? Cine vă doriți să câștige?